banner171

Sultangazi'de eşini döven adamı hastanelik ettiler

Sultangazi'de çocuklarının gözleri önünde eşini döven kişi, araya girenler tarafından bıçaklandı. Olay, Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı Caddesi üzerinde meydana geldi.

Sultangazi'de eşini döven adamı hastanelik ettiler
 Selma Y. annesi Hayriye Yanar (70), çocukları Duygu Y. (15) ve Melis Y. (3) ile birlikte gezmeye çıktı. Ailesiyle birlikte Atatürk Bulvarı Caddesi üzerinde bulunan bir parka gelen Selma Y. işte olan eşi Mehmet Y. ile telefonda tartışmaya başladı. Kısa süre sonra ailesinin bulunduğu parka gelen Mehmet Y. ile eşi Selma Y. arasında telefonda başlayan tartışma parkta devam etti.

Kısa sürede şiddete dönenen kavgada, çevredekiler müdahale etti. Olayı gören Muhamet G. (17), Serhat Ç. (18), Furkan T. (19), Akın Mert Ö. (19), Emre K. (18) ve Mücahit Y. (17) adlı gençler Semra Y.'nın yardımına koştu. Eşini döven ve yerde boğazını sıkmaya devam eden Mehmet Y. tüm ısrarlara rağmen şiddetini sürdürürken, müdahale etmek isteyenlere de küfürler yağdırdı. Bu sırada olaya müdahale etmek isteyen gençlerden biri, Mehmet Y.'yı bacağından bıçaklayarak arkadaşları ile birlikte olay yerinden kaçtı.

Bacağından bıçaklanan Mehmet Y.'ya ilk müdahaleyi de yine olay yerinde bulunanlar yaptı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153