banner171

Sultangazi'de Evlilik Öncesi Eğitim İçin Kayıtlar Başladı

Evliliğin güçlü ve sağlıklı temeller üzerine kurulmasını sağlamak amacıyla “Evlilik Öncesi Eğitim Programı” Sultangazi’de uygulamaya geçiyor.

Sultangazi'de Evlilik Öncesi Eğitim İçin Kayıtlar Başladı
 Sultangazi Belediyesi tarafından 50. Yıl Kültür Merkezi’nde verilecek eğitimlerle “Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri”, “Evlilik ve Sağlık” ile “Aile Hukuku” konusunda evlenmeye hazırlanan çiftler bilgilendirilecek.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca hazırlanan “Evlilik Öncesi Eğitim Programı” Sultangazi’de de hayata geçiyor. Evliliğe hazırlanan çiftlerin eğitim alacağı program çerçevesinde Sultangazi Belediyesi’ne başvurular başladı.

 50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenecek eğitimlerde “Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri”, “Evlilik ve Sağlık” ile “Aile Hukuku” seminerleri yer alacak.

Evliliğin sağlam temeller üzerine kurulmasını sağlayan program, mutlu, güçlü ve sağlıklı bir aile oluşumuna katkıda bulunmayı hedefliyor.

Aile olmanın sağladığı güç ve imkânları keşfetme, sorunları çıkmadan önleyebilme; açık ve net bir iletişimle sağlıklı bir aile için başlatılan programa evlilik hazırlığı içinde olan tüm çiftler başvurabilecek.

Bilgi ve Başvuru İçin: 0(212) 459 35 00-444 23 32

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2013, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153