banner171

Sultangazi'de İdeal Öğrenci Semineri

İlim Yayma Cemiyeti Sultangazi Şubesi, Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda öğrencilere yönelik seminer düzenledi.

Sultangazi'de İdeal Öğrenci Semineri
  Kişisel Gelişim Uzmanı Münir Arıkan, “Medeniyetin İdeal Öğrencisi Nasıl Olmalıdır” konulu seminerde sunum eşliğinde açıklamalarda bulundu.
İlim Yayma Cemiyeti Sultangazi Şubesi, öğrencilere bilgilendirme semineri düzenledi. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda yapılan seminere Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı ve İlim Yayma Cemiyeti Sultangazi Şube Başkanı Fevzi Dülger ile öğrenciler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Fevzi Dülger, Sultangazi Belediyesi olarak gençleri hayata hazırlamak amacıyla bir çok eğitim programı düzenlediklerini belirtti. Dülger, “Öğrencilerimizin ufkunu açacak seminerlerle geleceğe daha iyi hazırlanmalarını amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin fikren ve bedenen gelişimleri için konferanslar, seminerler ve spor faaliyetleriyle her zaman birlikte olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz da konuşmasında iyi bir yönetici olmak için yapılması gerekenler konusunda bilgi verdi. Uslanmaz, “Milli ve manevi duygulardan yoksun olursanız iyi bir yönetici olamazsınız. Değerlerimizi koruyup gelecek nesillere aktarmalıyız” dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Münir Arıkan öğrencilere “Medeniyetin İdeal Öğrencisi Nasıl Olmalıdır” konusunda sunum eşliğinde seminer verdi. Kuran-ı Kerim’i okuyarak büyük uygarlığın neden kurulduğunu anlamamız gerektiğini belirten Arıkan, şunları söyledi:

“Allah işini sağlam yapanı sever. Bu çağda bilime, fenne uygarlığa sarılmak zorundasın. Allah sizi mükemmel yaratmış. ‘Ben yapamıyorum; edemiyorum’ dememeniz gerekiyor. İsterseniz başarırsınız.” 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2014, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153