banner171

Sultangazi’de Karadeniz Esintisi

Sultangazi Belediyesi Yaz’a Merhaba şenliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Sultangazi’de Karadeniz Esintisi
Etkinlikler kapsamında Karadeniz’in sevilen gruplarından Karmate Sultangazililerle buluştu. Karadeniz ezgilerini Karmate ile birlikte hep bir ağızdan seslendiren Sultangazililer yazın coşkusuna ortak oldu.

Sultangazi Belediyesi Yaz’a Merhaba şenliklerini tüm hızıyla sürdürüyor. Yaz etkinlikleri kapsamında Karadeniz’in sevilen gruplarından Karmate Sultangazililere konser verdi. Yayla Mahallesi Pazar Alanı’nda düzenlenen konsere Sultangazi Belediye BaşkanıCahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser öncesi konuşma yapan Sultangazi Belediye BaşkanıCahit Altunay, yaz şenliklerinde konserlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yayla Mahallesi’nde esnafları ziyaret ettiğini kaydeden Başkan Altunay, “Her hafta farklı bir yerde düzenlediğimiz yaz şenliklerimizde sizlerle olmanın sevincini yaşıyoruz. Çanakkale ve şehir içi kültür gezilerimiz de devam ediyor. Her mahallede esnaflarımızın ve mahallelinin taleplerini de alarak mahallenizdeki eksiklikleri gidermek yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz”şeklinde konuştu.

Yerel sanatçıların da yer aldığı konserde Sultangazililer keyifli bir yaz akşamı yaşadı. Karadeniz ezgileriyle gönüllerde taht kuran Karmate grubunun şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Sultangazililer yazın coşkusuna ortak oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153