banner171

Sultangazi'de Kurumlararası Futbol Turnuvası

Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “5. Geleneksel Okullar ve Kurumlararası Spor Şenliği” tüm hızıyla devam ediyor.

Sultangazi'de Kurumlararası Futbol Turnuvası
 Şenlikte resmi kurumlar arasında yapılan futbol müsabakalarında İstiklal ilk ve ortaokulu galibiyet alarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla düzenlenen “5. Geleneksel Okullar ve Kurumlararası Spor Şenliği” sürüyor. Spor şenliğinde resmi kurumlar arasında yapılan futbol müsabakaları sonuçlandı. Sultangazi Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kaymakamlık, Halk Eğitim Merkezi ile ilçedeki okullardan katılan toplam 45 takımın kıyasıya mücadelesinin yaşandığı turnuvada 77 maç oynandı.

Zara Ekinli Spor Tesisleri’nde düzenlenen final maçında ise İstiklal İlk ve Ortaokulu ile Mehmetçik İlk ve Ortaookulu karşı karşıya geldi. Okul eğitimcilerinin mücadele ettiği maçı 4-2’lik skorla İstiklal İlk ve Ortaokulu alarak şampiyonluk kupasını aldı.

Resmi Kurumlararası Spor Şenliğinin 3.’lük mücadelesi ise Cebeci Sultançiftliği İlk ve Ortaokulu ile Zübeyde Hanım İlk ve Ortaokulu arasında oldu. Müsabakayı 6-2’lik skorla Cebeci Sultançiftliği İlk ve Ortaokulu alarak 3.’lük kupasını aldı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153