banner171

Sultangazi'de Nihat Hatipoğlu Gönülleri Fethetti

Sultangazi Belediyesi, Ramazan etkinliklerine konuk olan Doç. Dr.Nihat Hatipoğlu’na ilgi büyük oldu. Sohbetiyle gönülleri fetheden Nihat Hatipoğlu, alanı hınca hınç dolduran Sultangazililere güzel bir Ramazan akşamı yaşattı.

Sultangazi'de Nihat Hatipoğlu Gönülleri Fethetti

Sultangazi Belediyesi Ramazan akşamlarında birbirinden ünlü isimleri Sultangazililerle buluşturmaya devam ediyor. Cebeci Şehir Parkı’nda düzenlenen Ramazan etkinliklerinin dün akşamki konuğu ise Doç Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. Ramazan ayının önemini anlatan Hatipoğlu, “Sultangazili hemşerilerimizle Ramazan’ı büyük bir coşku içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.  Birbirinden güzel hikaye ve rivayetlerden örnekler veren Hatipoğlu, vatandaşlardan beş vakit namaz kılmanın sözünü de aldığı dualar eşliğinde programına son verdi.

ramazan

Sultangazi’de Ramazan akşamları birbirinden farklı etkinliklerle devam ediyor. Belediye İftar Çadırında oruçlarını açan binlerce Sultangazili daha sonra amfi tiyatro alanındaki etkinlikleri takip ederek Ramazan’ın coşkusuna ortak oluyor. Kuran’ı Kerim Tilavetiyle başlayan etkinliklerde vatandaşlar, daha sonra Türk Tasavvuf Musikisiyle Ramazan ayında olmanın manevi huzurunu yaşıyor.

ramazan

Programa katılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Ramazan ayının manevi iklimine uygun etkinliklerde halkımızla bir araya gelmek istedik. 150 dönümden oluşan bu alan içerisinde sizler için hazırladığımız mekânlarda eski Ramazanları hep birlikte yaşayalım ve bu kültürü gelecek kuşaklarımıza aktaralım istedik” dedi.  Etkinlik alanının vatandaşlara birçok olanağı sunduğuna dikkatleri çeken Altunay, “Bu alana girdiğimde görüyorum ki, kimi tanıtım stantlarını geziyor, kimi otağ çadırında çaylarını yudumluyor, kimileri de etkinlik alanında hoşça vakit geçiriyor.  Etkinlikler sonrasında ise çimlerin üzerinde dinlenenler geç saatlere kadar alandan ayrılmıyor. Bütün çabamız sizlere hakettiğiniz değeri göstermek ve hizmetlerimizle yaşam standartlarınızı yükseltebilmektir” ifadelerini kullandı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153