banner171

Sultangazi'de Polis Memuru intihar etti

İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru, akşam saatlerinde ziyarete gittiği Sultangazi'deki bir akrabasının evinde intihar etti.

Sultangazi'de Polis Memuru intihar etti
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Sultangazi'deki bir akrabasının evine ziyarete giden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Erol Uygun, sigara içmek için balkona çıktı. Erol Uygun bir süre sonra başına dayadığı beylik tabancasını ateşledi. Kanlar içerisinde kalan 25 yaşındaki polis memuru Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen Erol Uygun kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Erol Uygun'un cenazesi bu sabah İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındı. Polis eskortuyla kurumdan çıkan cenaze Sultangazi'de bulunan Gazi Cemevi'ne getirildi. Hayatını kaybeden polis memurunun cenazesine polis müdürleri ve çevik kuvvet personeli de katıldı. Erol Uygun'un babası Musa Uygun ve ağabeyi İbrahim Uygun cenaze töreni sırasında gözyaşlarını tutamadı. Polis memuru Erol Uygun'un cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Hadımköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Son günlerde bunalıma girdiği ileri sürülen polis memurunun intiharıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2013, 09:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
cideli özkan gün boğazköy
cideli özkan gün boğazköy - 11 yıl Önce

sayın başkanım arnavut köyde kastamonulu çok selam

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153