banner171

Sultangazi'de Polis Sandıkları Kişiyi Vurdular

Sultangazi Yunus Emre Mahallesi'nde, Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilmesinin 17. yıldönümü nedeniyle 2 gün önce yapılan korsan gösteriler sırasında eylemciler tarafından durdurulan ve cüzdanında polis rozeti bulunduğu için darp edildikten sonra silahla vurulup ağır yaralanan mermer ustası Ayhan Aksu (31), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sultangazi'de  Polis Sandıkları Kişiyi Vurdular

Olay, 15 Şubat Pazartesi gecesi Sultangazi Yunus Emre Mahallesi, 1398/1 Sokak'ta bulunan bir akaryakıt istasyonunun yakınında meydana geldi.

İddiaya göre, korsan gösteriler sırasında bir grup eylemci, sokakta bulunan bir benzin istasyonunun yanından geçen 31 yaşındaki mermer ustası Ayhan Aksu'yu durdurdu. Aksu'nun kimliğini kontrol etmek isteyen grup, cüzdanında bulunan polis rozetini görünce mermer ustasını bir süre darp ettikten sonra ateş açarak kaçtı.

Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2 gün boyunca tedavi gören Aksu, bugünhayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153