banner171

Sultangazi'de Sinan Akçıl Rüzgarı Esti

Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Sultangazi Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılının sonu ermesinin ardından "Karne Şenliği"nde pop müziğin sevilen isimlerinden Sinan Akçıl konseri düzenledi.

Sultangazi'de Sinan Akçıl Rüzgarı Esti
Sultangazi Belediyesi, bu yıl 6.'sını düzenlediği "Karne Şenlikleri" ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki etkinlik alanında düzenlenen şenlik, öğrencilerin 2014-2015 eğitim öğretim yılının yorgunluğunu atmalarını sağladı. Etkinliğe, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim demir, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliğe şarkılarıyla damga vuran pop müziğin sevilen isimlerinden Sinan Akçıl, seslendirdiği şarkılarla gençleri coşturdu.

"RAMAZAN AYINDA HER GÜN ETKİNLİK"
Okullarında dereceye giren öğrencilere gezi ödülü vereceklerini ifade eden Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Bu sene yurt dışı gezilerimiz devam edecek. Başarı kazanan kardeşlerimizi yurt dışına gönderiyoruz. 1 hafta yurt dışında kalacak bu başarı sağlayan öğrencilerimiz. Yaz boyunca izcilik kampına kaydınızı yaptırmayı unutmayın. İzcilik kampımıza 1 haftalık misafir olmanızı istiyorum. Ramazan ayında bu alanda her gün bir program olacak. Yine bayramda sürpriz bir sanatçıyla birlikte olacağız" dedi.
Sultangazi ilçesinde lise, ilk ve ortaöğretimde okullarını en başarılı ilk üç öğrencisine, Sultangazi Belediyesi tarafından ödüller verildi. Ödüller arasında okul birincilerine Saraybosna, ikinci ve üçüncülerine ise Ege Bölgesi gezisi bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153