banner171

Sultangazi'de Soner SarıKabadayı coşkusu!

Sultangazi Belediyesi düzenlediği “Karne Şenliği” ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Sultangazi'de Soner SarıKabadayı coşkusu!
 Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde gerçekleşen şenlikte Türçe Olimpiyatları’na katılmak üzere ülkemizde konuk olan yabancı öğrenciler çeşitli gösteriler yaptı. 75. Yıl İlkokulu  Folklor Grubu da Anadolu’nun çeşitli yörelerinden halk oyunlarından örnekler sundu. Gecenin finalinde sahne alan Soner Sarıkabadayı ise sevilen eserlerini seslendirdi.
 
Sultangazili öğrencilerin karne heyecanına Sultangazi Belediyesi düzenlediği şenlikle ortak oldu. 

Hamza Yerlikaya Spor Kompleksinde düzenlenen Sultangazi Karne Şenliği’ne İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekine Dayıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir ile  öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Karne Şenliği, 75. Yıl ilkokulu Folklor Grubu’nun gösterisi ile başladı.
 
Karne Şenliği’nde  Sultangazililerin yurt dışından gelen konukları da vardı. Türkçe Olimpiyatları’na katılmak üzere ülkemizde misafir olan çeşitli ülkelere ait öğrenciler sahne alarak Türkçe şarkı ve şiir dinletisi sundu.
 
Karne Şenliğinde konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, eğitimin önemine vurgu yaptı. Geleceğimizi şekillendiren kurumların en önemlisinin eğitim kurumları olduğuna dikkat çeken Başkan Altunay, eğitimlecilerin çabalarının bu anlamda büyük önem taşıdığını ifade etti. 
Eğitim hizmetlerinin büyük bir gayret, yoğun ve yorucu bir emek gerektirdiğine işaret eden Başkan Altunay, bu noktada öğretmenlere büyük sorumluluklar düştüğünü kaydetti.
 
İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk ise yaptığı selamlama konuşmasında tüm öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.  
 
Başkan Altunay daha sonra ilçe genelinde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler sundu. Başarılı öğrenciler ayrıca Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenecek organizasyonla yurtiçi ve yurtdışı gezileriyle de ayrıca ödüllendirilecek.
 
Gecenin finalinde ise sevilen sanatçı Soner Sarıkabadayı sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı sevilen şarkılarını Sultangazililerle birlikte seslendirdi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2013, 13:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
sibel yusuf
sibel yusuf - 11 yıl Önce

karne senliği 75.yıl ilk okulu folklor ekıbı ıyle baslamadı 50.yıl orta okulu kırklareli yöresi ile basladı hatta ben dahi o gurubun icindeyım

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153