banner171

Sultangazili Öğrencilere Uyuşturucuya Karşı Mücadele

Sultangazi Belediyesi, uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla okullarda tiyatro gösterimleri düzenliyor.

Sultangazili Öğrencilere Uyuşturucuya Karşı Mücadele
  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında liselerde “Hayallerinle Uç” tiyatro oyunu sahneleniyor. 
Sultangazi Belediyesi, uyuşturucu bağımlılığının zararlarına dikkat çekmek amacıyla okullarda tiyatro gösterimleri düzenliyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  işbirliğinde yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahnelenen tiyatro oyunuyla,  uyuşturucunun gençler üzerindeki etkileri ve bağımlılıkla toplumsal mücadele şekillerine dikkat çekiliyor.

Proje kapsamında Ahmet Ünal Çok Programlı Lise ve İmam Hatip Lisesi’nde Epizot Görsel Sanatlar Tiyatro ekibi tarafından “Hayallerinle Uç” oyunu sahnelendi. Uyuşturucu kullanımının insanın hayallerini ellerinden aldığını anlatan oyunda, madde bağımlığının insan sağlığı ve psikolojisine yaptığı olumsuz etkiler ele alınıyor.

Oyunda ayrıca, insan hayatını tehdit eden uyuşturucu bağımlılığının önlenmesi için yapılması gerekenler üzerinde de duruluyor.   

Tiyatro oyunu Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi, Nene Hatun Teknik ve Meslek Lisesi, Fevzi Kutlu Kalkancı Ortaokulu ve Şair Abay Komanbay Lisesi’nde de sahnelenecek. 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153