banner171

Sultangazispor da şok: Başkan Nevzat Yılmaz istifa etti

SAHASINI BAŞKASI NA VERDİLER BAŞ KALDIRDI.

Sultangazispor da şok: Başkan Nevzat Yılmaz istifa etti
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sultangazispor’un Başkanı Nevzat Yılmaz, görevinden istifa etti.

Ab gazetesi'nin haberine göre,Sultangazispor’un Başkanı Nevzat Yılmaz’ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevden istifa ettiğini açıklandı.
Nevzat Yılmaz, öncelerinde Sultançiftliğispor ve Sultangazi’nin ilçe olmasının ardından Sultangazispor‘un 11 yıllık başkanlığını özveri içerisinde yürütmüştü. Sultangazispor adı altında birleşen Sultançiftiğispor ve Sultangazispor, bu birliktelikten güç kazanmış ve başarıdan başarıya koşarak Sultangazi’nin ismini bütün Türkiye’ye duyurmuştu.

İlk yılında birinci amatör de şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Sultangazispor, ikinci yılında da Süper Amatör Ligde de şampiyon olarak Play-off a kaldı. Play-off ta da başarılarını devam ettiren Sultangazispor Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselerek hedefledikleri profesyonel lige doğru emin adımlarla ilerlemeye devam etmekteydi.

Bu başarılara yöneticilerin özveriyle çalışması ve her problemle canla başla mücadele etmesiyle ulaşıldı. Sultangazispor tesis problemleri olmasına rağmen hedefe kilitlenmiş, özellikle başkan Nevzat Yılmaz’ın gecesini gündüzüne katarak verdiği maddi ve manevi mücadele başarının temel taşlarını oluşturmuştu.

Ama bu başarılara rağmen Sultangazispor özellikle bu yıl yalnız bırakılmış, verilen sözler yerine getirilmemişti. Tamamen Sultangazi ve spor aşkıyla mücadelelerini sürdüren başkan Yılmaz ve ekibi, bu yıl daha da ağırlaşan şartlar karşısında birçok konuda çaresiz kalmış, yalnız bırakılmışlardır.

  Sultangazi Spor “ Başkanı Nevzat Yılmaz  bundan aylar öncesine kadar “ Gazetelere Demeçler Verip  Sahamız yok “ diyerek “ Saha istiyordu. Geçen Süre içerisinde “ belediyenin karşısında Olan Saha Sultangazi Spor “a verildi.

Ancak “ Bir gecede  Arene “ nın sahibi gelerek “ bu sahaya el koydu. Anahtarları değiştirerek el koyan Belirsiz kişiler Meclis kararını yok saydı.. Meclis kararı olmasına Rağmen “ bu olaya “ başkanlar yöneticiler başta olmak üzere kimse bir şey diyemedi.

Sahasının Elinden Alınmasına Sesiz kalan  Sultangazi Spor Başkanı Nevzat  Yılmaz “ sessizliğini bir türlü bozmaması ise “ Sahayı “ peşkeş çektiği “ şeklinde  düşünülüyor. Yada korkup kenara çekilmek zorunda kaldı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153