banner171

Vali Mutlu'dan Sultangazi'ye Ziyaret

Vali Mutlu'dan Sultangazi'ye Ziyaret

Vali Mutlu'dan Sultangazi'ye Ziyaret
 İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu; Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı makamında ziyaret ederek yeni hizmet döneminde başarıların devamı diledi. Başkan Altunay da Sultangazi'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından ilçe belediye başkanlarına tebrik ziyaretleri sürüyor.

Vali Mutlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı makamında ziyaret ederek yeni hizmet döneminde başarılarının devamı diledi. Sultangazi büyük bir değişimin içerisinde olduğuna dikkat çeken Vali Mutlu, bundan sonra ki dönemde de hizmet bayrağının en yukarıya taşınacağına gönülden inandığını söyledi.

Başkan Altunay ise, Merkezi hükümet, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Sultangazi'de büyük dönüşüm projelerine imza attıklarını belirtti. 

Vali Mutlu'nun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altunay, , “Sultangazi'de hayata geçirilen tüm projelerde İstanbul Valimiz bizleri hiç yalnız bırakmadı. Şahsım ve Sultangazi halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Vali Mutlu'nun sonra ki durağı Sultangazi Kaymakamlığı oldu. İlçe kaymakamı Ali Uslanmazı makamında ziyaret eden Vali Mutlu, ilçeye yönelik çeşitli konularda bilgi aldı.  

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153