banner171

Yiğit Bulut Başkan Altunayı Ziyaret Etti!

Kanal 24 Televizyonu ve Star Gazetesi yöneticileriyle bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, basının vatandaşla yerel yönetimler arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

Yiğit Bulut Başkan Altunayı  Ziyaret Etti!
 Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kanal 24 Televizyonu ve Star Gazetesi yöneticileriyle bir araya geldi. Kanal 24 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert’i ziyaret eden Başkan Altunay, görüş alışverişinde bulundu.
 
Basının doğru ve güvenilir haber vermesinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Altunay, Kanal 24 televizyonunun ve Star gazetesinin yayıncılık ilkeleri ile ciddi bir eksikliği giderdiğini söyledi.
 
Sultangazi Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Altunay, “Kanal 24 ve Star Gazetesi özellikle belediye hizmetleri ve aksaklıklar konusunda önemli bir ihtiyacı gideriyor. Vatandaş ile belediyeler arasında adeta iletişim köprüsü kuruyor” dedi.
 
Kanal 24 televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Sultangazi yeni kurulan belediyeler arasında adından sıkça söz ettiriyor. Çalışmalarınızı takdirle takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2013, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153