banner171

Yerel Seçimler Her şeye Gebe

 2014 yılında yapılacak Yerel Seçimler de yer yerinden oynayacağa benziyor. Depremlere hazırlıklı olmalıyız.  
Fay hatlarında hareketlilik başladı . 

Yapılacak Yerel Seçimler Cumhurbaşkanlığı Seçimiyle  ilgili belirleyici  , sapma payı sıfır olacak bir anket olma özelliğini de taşıyor gibi. 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçiminin Türkiye ye damgasını vuracağı çok net olarak gözüküyor.
Aylar öncesi yapılan çalışmalar neticesi bana göre bugün , Sn. Mustafa SARIGÜL ün adaylığı kesinleşti.
Olağan üstü bir şeyler olmazsa  , Chp nin İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Adayı Sn . Sarıgül dür. Kendisine ve Chp ne hayırlısı olsun.
Sn. Sarıgül  İstanbulu kazanabilir mi ? İstanbulu kıl payı kaçırırsa Ankara yı kazanır mı ?
İstanbulu  nasıl kazanır ?

Çalışma grubunda kimlerle hangi ilçeler de oylarını arttırır yılların tecrübeli  Belediye Başkanı bunların hesabını yapmadan ,arkasına çok büyük güçleri almadan bu işe soyunmazdı sanırım. Doğrusu da öyle olmalı. 

Çok büyük güçlerden birisi HALK , diğer güçler ise Halkı harekete geçirecek temsilciler. Bu temsilciler yurtiçin de  olabileceği gibi , yurt dışında da olabilir.
İstanbulun tüm İlçelerinde Chp nin adaylarıyla ilgili çok ciddi çalışmalar yapıldığını tahmin ediyorum. Mevcut aday adaylarının yanına yeni aday adayları çıkacağı gün yüzü gibi belli .
Sn. Başbakanın söylediği gibi nerde oyumuzu iki puan arttıracak birisi olursa onu aday yaparız söylemi sanırım Chp içinde geçerli olacak.
Çok enteresan yerlerden telefonlar ,mesajlar alıyorum. İnanılmayacak yorumlar var. Bunların yazılması tabiki mümkün değil. 

G.O.Paşa ve Eyüp ilçelerinde kısa bir süre sonra taşlar yerlerinden oynamaya başlayacak gibi geliyor.
Her iki ilçemizde de Ak Parti ve Chp adaylarının adaylıkları biribirleriyle ilişkili olacağa benziyor.  
Dünyada her şeyin olabileceğini 1989 yılında yapılan seçimler canlı örneğiyle bizlere göstermiştir. 

Sarıgülün adaylığı Ak Parti ,Chp diğer tüm siyasi partilere heyecan verecektir. Seçimlerin sonucunda İlçelerimiz , İlimiz ve Ülkemiz adına kimler hayırılıysa , kimler daha iyi hizmetler edecekse o kişiler kazansınlar ki Ülkemiz kazansın ,vatandaşlarımız kazansın.

Önümüzdeki hafta , özellikle İlçemizle ilgili isimler vererek kimlerin aday olduğunda nelerin olabileceğini yazmaya çalışacağım.
İnsanların üzerindeki cekete bakarken sadece ceketle ilgili görüşlerden ziyade o cekete değer katan astarları , düğmeleri , aksesuarları da bir bütün olarak
düşünmeliyiz.

Çalışanlar  Hakedenler Kazansınlar.
Ali Şen
YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153