banner171

Başkan Aydın’dan Rami’ye Ziyaret

Başkan Aydın’dan Rami’ye Ziyaret

Başkan Aydın’dan Rami’ye Ziyaret
 İGTOD’un (İstanbul Gıda Toptancıları Derneği) düzenlediği kahvaltı programına katılan Başkan Aydın, programın ardından İstanbul Toptan Gıda Merkezi esnafını ve Rami esnafını ziyaret etti


İGTOD yönetim binasında düzenlenen kahvaltı programına katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İGTOD Başkanı Mustafa Karlı ve yönetim kurulu üyelerinden derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Derneğin sorunlarının ve taleplerinin de dile getirildiği programda Başkan Aydın, Eyüp'te yapılan çalışmaları ve hayata geçirilecek olan projeleri anlattı.

Programın ardından Mustafa Karlı'yla birlikte Rami Parkı ve Rami Kışlası inşaatını dolaşarak incelemelerde bulunan Başkan Remzi Aydın, İkitelli’de yenisi yapılan Rami gıda çarşısıyla ilgili de bilgi aldı. İncelemelerin ardından İstanbul Toptan Gıda Merkezi esnafını da ziyaret gerçekleştiren Başkan Aydın, esnafla hoş sohbet gerçekleştirdi.

İGTOD ve İstanbul Toptan Gıda Merkezi esnafı ziyareti sonrasında Rami Cuma Mahalle Muhtarlığı'na geçen Başkan Aydın, Muhtar Gürol Birkardeşler'le birlikte Rami esnafına da ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında esnafın hatırını soran Başkan Aydın, esnafın taleplerini de dinleyerek not aldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153