banner171

Eski Sporcu Belediyenin Desteğiyle Yeniden Finalde

Eski Sporcu Belediyenin Desteğiyle Yeniden Finalde

Eski Sporcu Belediyenin Desteğiyle Yeniden Finalde
 

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, eğitime, spora, çocuklara ve gençlere verdiği destekleri aralıksız sürdürürken, verdiği desteklerin önemi her gittiği programda daha iyi anlaşılıyor. Eğitim desteği için gittiği lisede, milli sporcu olan Müdür Yardımcısı Gülderen Çelik Albayrak, Başkan Aydın'ın destekleri sayesinde ara verdiği spora yeniden başladığını, ardından bir şampiyonaya katılarak finale kadar çıktığını belirterek teşekkür etti.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ilçede insan odaklı birçok projeye imza attı. Birbiri ardına gerçekleşen projelerin en önemli ayağında eğitim, spor, çocuklar ve gençler yer aldı. Başkan Aydın'ın her katıldığı programda bu desteklerin ne kadar önemli, ne kadar yerinde olduğu ortaya çıkıyor.

Buna en güzel örnek ise Bakan Aydın'ın dün katıldığı 'Destek Bizden, Başarı Sizden' programında yaşandı. Başkan Aydın, Eyüp İMKB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilere eğitim desteklerini verirken, düzenlenen programda kürsüye gelen Okul Müdür Yardımcısı Gülderen Çelik Albayrak'ın yaptığı konuşma bu desteklerin ne denli önemli olduğunu gözler önüne serdi.

Karate Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan iki çocuk annesi milli sporcu Albayrak konuşmasında; “Belediye Başkanımız Remzi Aydın, okulumuzun spor salonu için bize malzeme desteğinde bulundu. Bu malzemeler sayesinde bir süre ara verdiğim spora yeniden başladım. Yine o malzemeler sayesinde öğrencilerimle birlikte antreman yaparak bir şampiyonaya katıldım. Katıldığım şampiyonada finale kadar yükseldim. Başkanımız Remzi Aydın'a, eğitime ve spora verdiği destekler için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Remzi Aydın program sonunda Müdür Yardımcısı Albayrak ile birlikte spor salonunu inceledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2017, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153