banner171

Eyüp Belediyesi, Amatör spor Kulüplerine 5 bin adet spor malzemesi yardımı!

Eyüp Belediyesi, Amatör spor Kulüplerine 15 çeşitten oluşan 5 bin adet spor malzemesi yardımında bulundu.

Eyüp Belediyesi, Amatör spor Kulüplerine 5 bin adet spor malzemesi yardımı!
Amatör Spor Kulüplerine yaptığı desteklere bu yılda devam eden Eyüp Belediyesi, 15 çeşitten oluşan yaklaşık 5 bin adet spor malzemesini Eyüp Stadında düzenlenen törenle kulüplere dağıttı. Spor dallarına yaptığı birçok proje ve malzeme yardımlarıyla destek veren Eyüp Belediyesi, yeni Türkiye yıldızlarının yetişmesi için çalışmalarına devam ediyor. Düzenlenen törene katılmak için Eyüp Stadına gelen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, amatör sporculardan yoğun ilgi gördü. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Aydın, sporcularla tören sonunda bol bol fotoğraf çektirdi. Törende konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Bizler malzeme yardımları yapıp altyapı güçlendirerek çocuklarımızı spora yöneltmek istiyoruz. Bu malzeme yardımlarını da her yıl daha da fazlalaştırarak devam ediyoruz” dedi.

“YARDIMLARIMIZI BU YIL DAHA DA GENİŞLETTİK”
Gençlerimizi sporla buluşturmak istiyoruz diyen Başkan Aydın, “Eyüp Belediyesinin yıllardır yaptığı bir uygulamaydı. Biz bu uygulamayı bu yıl daha da genişlettik. Daha çok kulübümüze daha çok malzeme verdik. Yardımların içine ilk defa sağlık çantası koyduk. Malzeme ve nakit yardımlarımızı artırdık. İlk defa futbol dışındaki kulüplerimize malzeme ve nakit yardımını yaptık. Dolayısıyla sporun sadece futbol olmadığını ve futbolun dışında da branş olduğunun bilinciyle hareket ettik. Biz bu çalışmayla gençlerimizi sporla buluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

Amaçlarının sporu olabildiğince tabana yaymak olduğunu dile getiren Başkan Aydın, “Spor dallarını olabildiğince tabana yayarak olabildiğince vatandaşımızı sporla buluşturmak istiyoruz. Geçen hafta su sporlarıyla ilgili çalışmamız olmuştu. Bunun gibi değişik branşlarda olabildiğince vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalar sonucunda birçok gencimiz sporla uğraşacak ve kötü alışkanlıklardan uzak duracak. Bu sporcular arasında profesyonel sporcular yetişecekler. Buna bir temel yapmamız lazım. Biz birkaç yıl sonra bunun meyvelerini alacağımızı ümit ediyorum” şeklinde konuştu.
Eyüp Belediyesi ilçede faaliyet gösteren 22 spor kulübüne bugün düzenlenen törenle birlikte 15 çeşitten oluşan 5 bin adet spor malzemesi yardımında bulundu. Yardım töreni sonrası 2. Lige yükselen Eyüpspor ile Ürdün Ümit Milli Takımının hazırlık müsabakası nefes nefese bir mücadeleye sahne oldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153