banner171

Eyüp'te “Mobil Beyaz Masa” Dönemi Başladı

Eyüp'te “Mobil Beyaz Masa” Dönemi Başladı

Eyüp'te “Mobil Beyaz Masa” Dönemi Başladı
 Eyüp Belediyesi Beyaz Masa birimi artık mobil olarak da vatandaşlara hizmet verecek.

Verilen her hizmette vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bu kez de vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak yeni bir uygulamayı devreye soktu.
Eyüp Belediyesi Beyaz Masa birimi artık hizmetine mobil olarak da devam edecek. Bundan sonra Beyaz Masa görevlileri, talep ve şikayetleri vatandaşla birebir görüşerek yarinde kayıt altına alacaklar. Böylelikle vatandaşa daha hızlı hizmet sunulmuş olacak.
Eyüp Belediyesi Beyaz Masa birimi vatandaşlara haftanın 7 günü 24 saat aralıksız hizmet veriyor. Vatandaşlar diledikleri bir saatte telefonla beyaz masa görevlilerine ulaşarak şikayet yada taleplerini bildiriyor. Beyaz Masa görevlileri de bu talep ve şikayeti işleme alıp, ilgili birimlerle görüşerek, en kısa zamanda çözüme kavuşmasını sağlıyorlar. Ardından ise konu ile ilgili vatandaşlara geri dönüş yaparak durumu bildiriyorlar.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vatandaş memnuniyetinin üst seviyede bulunduğu bu hizmete bir de ek olarak Mobil Beyaz Masa hizmetini devreye aldı. Mobil Beyaz Masa, özel olarak hazırlanmış araçla; mahallelerde caddelerde ve sokaklarda, pazar girişlerinde yada vatandaşların yoğun olarak bulunduğu piknik alanlarında hizmet verecek. Telefonla sürdürülen hizmet bundan sonra bizzat vatandaşların ayaklarına götürülmüş olacak. Uygulamaya konulan bu hizmet sayesinde de vatandaşın talep ve sorunları daha hızlı bir biçimde sonuca ulaşacak.
Mobil Beyaz Masa uygulaması hizmete alındığı günden bu yana vatandaşların da beğenisini kazandı. Dertlerini, şikayetlerini, sorun ya da taleplerini rahatça ayaklarına kadar gelen Beyaz Masa ekibine bildirmenin rahatlığını yaşayan vatandaşlar memnuniyetlerini personele teşekkür ederek bildiriyorlar.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153