banner171

Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği Toplandı.

'Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği'başkanı Murat Yılmazer'in başkanlığında Toplanan spor kulüpleri,istişare ederek görüş alış verişinde bulundular.

Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği Toplandı.
Gaziosmanpaşa amatör spor kulüpler birliği başkanı Muarat Yılmaz'er yaptığı kunuşmada şunları söyledi .Öncelikle toplantımıza iştirak eden tüm spor kulüplerimize teşekkür ederim .Şu anda  bir çok kulübümüz liğlerin bitmesine sayılı haftalar kala Şampiyonluklarını ilan eden  ve etmek üzere olan tüm spor kulüplerimizitebrik ediyorum.

Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde düzenlenen Programda,sporcu sağlığı ve doğru beslenme konusu oludu.
Yılmaz'er;sizlerden ricam bu  çok önemli olan çocuklarımız sporcularımız için sağlıklı beslenme ve sporcu sağlığı seminerine katılım sağlalıyarak genç sporcu kardeşlerimiz evlatlarımızı bu konferanssa gelmelerini sağlamanız,Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği olarak tüm sporcularımızı bu sağlıklı beslenme konferanssına bekliyoruz dedi. 
Başkan Yılmazer'in konuşmasının ardından söz alan İlçe spor müdürü : Naci Usta  yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi .
Gaziosmanpaşa Amatör spor kulüplerinde bulunan tüm sporcuların yanı sıra Okullarımızdaki sporcularıda bu konferanssa davet edicez ve inşallah genç sporcularımız içinde sporcu ailelerin içinde olumlu olucaktır doğru beslenme sağlıklı yaşam için hep birlikte olalım diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153