banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Filyasyon Ekiplerine Araç ve Şoför Desteği

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Filyasyon Ekiplerine Araç ve Şoför Desteği

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Filyasyon Ekiplerine Araç ve Şoför Desteği
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün filyasyon çalışmalarına 20 araç ve 20 personel ile destek veriyor. Ekipler, pozitif vakalara en kısa sürede ulaşılması ve salgının kontrol altında tutulması için saha çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyor.
Koronavirüs salgınına karşı ilk günden bu yana etkili tedbirler alan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki sağlık çalışmalarına destek vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda 20 araç ve 20 belediye personeli, salgın ile mücadele etmek için Sağlık Bakanlığı Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün hizmetlerine tahsis edildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi ekiplerinin katıldığı etkin filyasyon çalışmaları ile vaka tespitlerinin hızlandırılması ve virüs yayılım hızının düşürülmesi amaçlanıyor.

HASTALAR VE TEMASLILAR KONTROL ALTINA ALINIYOR

Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü, testi pozitif çıkan vatandaşlara doğrudan ulaşarak adreslerine filyasyon ekiplerini yönlendiriyor. Hastaların temas kurdukları kişiler de tespit edilerek yakın takibe alınıyor. Karantina süresi boyunca hastaların ve temaslıların kontrol altında tutulmasını sağlayan ekipler, izolasyon yöntemiyle salgının zincirini kırmak için gece gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153