banner171

'' GAZİOSMANPAŞA TARİHİNİ YAZIYOR''

Gaziosmanpaşa Belediyesi Cumhuriyet tarihimizin en genç ilçelerinden olan Gaziosmanpaşa’nın kuruluşundan bu yana geçirdiği evreleri özetleyecek bir kitap oluşturmak için ilçede bir sosyal sorumluluk kampanyası başlattı.

'' GAZİOSMANPAŞA TARİHİNİ YAZIYOR''
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol tüm Gaziosmanpaşalıları kampanyaya destek vermeye davet ederek, “Bu önemli kampanyaya destek verecek siz değerli Gaziosmanpaşalı hemşehrilerime şimdiden teşekkürü bir borç sayıyorum” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Cumhuriyet tarihimizin en genç ilçelerinden olan Gaziosmanpaşa’nın kuruluşundan bu yana geçirdiği evreleri özetleyecek bir kitap oluşturmak için ilçede bir sosyal sorumluluk kampanyası başlattı.  “Gaziosmanpaşa’nın tarihini birlikte yazalım’’ adlı kampanyada amaç ilçenin kuruluş yılları ağırlıklı olmak üzere tarihini oluşturan eski bilgi, belge ve fotoğrafların biraya getirilerek kitaplaştırılması.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol tüm Gaziosmanpaşalıları bu kampanyaya destek vermeye davet ederek, “İlçemizin tarihini doğru bilgi ve net belgelerle oluşturmak için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu önemli kampanyaya destek verecek siz değerli Gaziosmanpaşalı hemşehrilerime şimdiden teşekkürü bir borç sayıyorum’’ dedi.

İlçenin tarihiyle ilgili belge, bilgi ve fotoğrafların kısıtlı sayıda olduğunu belirten Gaziosmanpaşa Belediyesi yetkilileri bu eksikliğin giderilmesi için düzenlenen  kampanyada  tüm Gaziosmanpaşalılara büyük bir sorumluluk düştüğünü belirterek, “Belediyemiz  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde kurulu bir masada görevli olan arkadaşlarımız 3 ay sürecek kampanya süresince sizlerden gelecek  her türlü tarihi belge ve fotoğrafları resmi bir kabul belgesiyle teslim alacak. Tüm bilgi ve belgelerin toplanmasıyla birlikte oluşturulan profesyonel bir yazı kadrosu tarafından ilçenin tarihi kitaplaştırılacak. Kitapta belediyemize her türlü desteği veren vatandaşlarımızın adlarına da yer verilecek” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153