banner171

Erdoğan BDP'yi adeta topa tuttu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BDP'li vekillere çok sert sözlerle yüklendi

Erdoğan BDP'yi adeta topa tuttu

Meclis'ten çekilmeyi tartışan BDP'li vekillere Başbakan Erdoğan,"Dağdan emir alıp Meclis’ten çekilmeyi düşünenler kalsalar ne olur? Çekilseler ne olur?" diyerek rest çekti. 

Edoğan'ın sert sözleri bununla sınırlı değildi. Terörist cenazelerine katılan BDP'li vekiller Erdoğan'ı adeta çıldırttı. BDP'yi korkaklıkla, asil duruş sergilememekle, yüreksizlikle, PKK vesayetinden çıkamamakla suçladı.

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında BDP'yi yaylım ateşine tuttu. İşte Erdoğan'ın zehir zemberek o sözleri:

DEPREMDE YOK TERÖRİST CENAZELERİNDE VAR

"Van’da deprem bölgesinde göremediğimiz BDP’yi terörist cenazelerinde görüyoruz. Terörle aralarına mesafe koymak şöyle dursun, teröre aleni destek veren tutum içine girdiler. O kadar ki aileler yeter artık dediği halde, BDP acılı ailelerine dahi baskı uyguluyor. 14-15 yaşında çocuklar kaçırılıyor. Birer ölüm makinesi olarak intihara yollanıyor. 

KAN ÜZERLERİNE SIÇRIYOR

Kanlı terör örgütünün yedeğinde siyaset yapanlar bilsinler ki o kan onların da üzerine sıçramaktadır. Terör örgütünün her insanlık dışı eyleminde sıçrayan kan, teröristler kadar artık BDP’nin de eline yüzüne bulaşıyor. 

PKK'NIN VESAYETİNDEN ÇIKIN

BDP’ye bir kez daha çağrı yapıyorum terör örgütüne artık mesafe koyun. Onun vesayetinden çıkın.  Bu bir bumerang gibi yarın sizi de bulabilir. Kendi ayaklarınız üzerinde, kendi hür iradenizle siyaset üretin.

KAHRAMANLIK ÖĞRENİN

Eğer kendinizde bu iradeyi göremiyorsanız, Diyarbakır’da terör örgütüne isyan eden o yürekli anne babalardan biraz ders alın. Eğer isyan edemiyorsanız, gidin Doğu’da Güneydoğu’da yeter artık diyen, benim adıma öldürme diyen Kürt kardeşlerimden kahramanlık öğrenin.

CESARETİNİZ VARSA

Cesaretiniz varsa, terör örgütüne ufak bir eleştiri getirin. Terör örgütü mensubu 5 kadın militan örgütten kaçarken yakalanıyor. Bu 5 kadına günlerce işkence yapılıyor ve 5’i de öldürülüyor. Onlarla birlikte kaçan İranlı bir kadının itirafıyla bu katliam bir sene sonra ortaya çıkıyor.

HÜR İRADENİZLE SİYASET YAPAMAYACAK KADAR KORKAK MISINIZ?

BDP’liler insanlık adına, barış adına, demokrasi adına bunu sorgulamak yerine, adeta bu cinayetin üzerini örtmek amacıyla kalkıp o kadınların ailelerine taziyeye gidiyor. Yahu nasıl baktınız o annelerin yüzüne, gözüne? Hangi yüzle taziyeye gittiniz? Örgütün yalanını onlara nasıl izah ettiniz? O 5 kadının infazını neden sorgulayamıyorsunuz? Sizi bu kadar mı korkuttular? Kendi hür iradenizle siyaset yapamayacak kadar korkak mısınız?

KCK OPERASYONLARI
 
Bazı yazar çizerler bu yapılanmaya verilen destek sebebiyle yaptığım eleştiriden çok rahatsız olmuşlar. Siz bu iktidarı devletin içinde bir devlet yapılanmasını öveceksiniz, alkışlayacaksınız, onu köşelerinizden niçin hükümet niçin devlet çözüm üretmiyor diye bizleri eleştireceksiniz. Biz kalkıp da devletin içinde devlet yapılanmasını ortaya koyarken rahatsız olacaksınız.

25 KURUŞA SİMİT YOK ARTIK

Kusura bakmayın beyler. İstediğiniz kadar düşünce adamı olun. İstediğiniz kadar medyanın mensubu olun. Özgürlüklerin de bir sınırı vardır. Siz siyasetçiyi eleştirme hakkına sahip olacaksınız. Siyasetçinin sizi eleştirme hakkı olmayacak. 25 kuruşa simit yok artık.

KALSALAR NE OLUR, ÇEKİLSELER NE OLUR?

Dağdan emir alıp Meclis’ten çekilmeyi düşünenler kalsalar ne olur? Çekilseler ne olur? Parlamentoda yer almanız için elimizen geleni yaptık. Çalışırsanız meclis renklenir. Siz buradan gittiğimiz zaman nereye gittiğinizin hesabını yapın. Diyarbakır'da parlamentoları varmış. Böyle saçmalık olur mu? 780 bin km vatan toprakları üzerinde asla böyle bir yapılanmaya müsade etmeyiz. Nerede bir illegal yapılanma varsa üstüne gideriz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153