banner171

GAZİOSMANPAŞASPORUN ESKİ HOCASI CİHAT ERBİL VEFAT ETTİ

Uzun yıllar profesyonel liglerde forma giyen ve çok sayıda takımda teknik direktörlük yapan Cihat Erbil (65), vefat etti.

GAZİOSMANPAŞASPORUN ESKİ HOCASI CİHAT ERBİL VEFAT ETTİ
Uzun yıllar profesyonel liglerde forma giyen ve çok sayıda takımda teknik direktörlük yapan Cihat Erbil (65), vefat etti. Cihat Erbil'in cenazesinin yarın Fenerbahçe Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verileceği bildirildi. Erbil'in çalıştırdığı takımlar arasında, Gaziosmanpaşaspor, Zeytinburnuspor, Göztepe,İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Vanspor, Kartalspor, Karabükspor ve Adanaspor bulunuyordu. Bu arada,Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Merhum Cihat Erbil'e Tanrı'dan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz'' denildi

Erbil ölmeden yakınlarına "30 yıl önce bir maçta koluma krampon darbesi aldım. Aldığım darbenin ardından sinir kılıfı içinde bir tümör çıktı. 4-5 kez ameliyat oldum ve en son ameliyatımda kolumu temizlediler ve radyo terapiyle zararsız hale getirdiler. Tabii o zaman kolumun sakatlığını kimseye inandıramadım. O zamanlar takımla birlikte antrenman yaptığım için çok sağlamdım ve çevreye öyle görünüyordum. Özellikle rakip sahalara gittiğimde taraftarlar bana 'Sahtekar Cihat' diye bağırıyorlardı.

Bunlara ben çok üzülüyordum. İç yapımı kimse bilemez. Şu an ben kolumu kaybettim, belki de bana sahtekar diyenler, sahtekar olmadığımı görmüşlerdir. Bundan sonra belki utanırlar. İstanbul'da olsun birçok takımı çalıştırdım. İstanbul takımlarından Galata, Kasımpaşa, Eyüp, Zeytinburnu ve Gaziosmanpaşaspor ile şampiyonluklar yaşadım. Hastanede yatmamı sağlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Trabzonspor Onursal Başkanı ve eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'a teşekkür etmek istiyorum. Hep benim yanımda oldular" demişti.

GPHABER OLARAK MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE SEVENLERİNE  BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ....

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153