banner171

İstanbul Valisi Vasip Şahin,Gaziosmanpaşa’da

İstanbul Valisi Vasip Şahin,Gaziosmanpaşa’da

İstanbul Valisi Vasip Şahin,Gaziosmanpaşa’da

İstanbul Valisi Vasip Şahin Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Kurum Müdürlerinin de hazır bulunduğu görüşmede  Vali Şahin, kurumların yürütülmekte olan işleri, projeleri ve yatırımları hakkında bilgi aldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin'nin bir sonraki durağı belediye başkanlığı oldu.
Gaziosmanpaşa Belediyesi Hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve İstanbul Valisi Vasip Şahin bir süre sohbet etti. 
Bir dizi etkinlik için ilçeye gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin Gaziosmanpaşa Kaymakamlığını ziyaretinin ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi Hizmet binasına geçti. Belediye Başkanlık Makamına geçen Vali Şahin, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile görüştü. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkan Ustal ilçe de gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Vali Şahin’e bilgiler aktardı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, görüşmenin ardından Vali Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek günün anısına tablo hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153