banner171

İstanbul’un 39 ilçesinden Gaziosmanpaşa Birinci!

Sandıktan zaferle ayrılan Ak Parti Gaziosmanpaşa meydandan zafer çığlıkları yaşandı. Seçim sonuçlarının netleşmeye başladığı saat 20.00’den itibariyle Gaziosmanpaşa Meydanına akın eden partililer, sonucu sevinç gösterileriyle kutladı. Havai fişek, meşale ve halaylar eşliğinde yapılan kutlamalar sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu lehine sloganlar atılıp, tekbir çekildi.


 Ak parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av. Şahin Pirdal, Meydanda Zafer Coşkusu vatandaşlar la ve partililer ile kutladı.

Partililere ve vatandaşlara seslenen  Ak Parti Gazosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal, BismillahirRahmanırRahim diyerek konuşmaya başladı. Biz Başbakanımız ın seçim gününü ve tarihi ilan ettiğinde” Haydi Bismillah”ile sokaklara çıktık. Allaha hamd ediyoruz ki bizi bu kutlu ve büyük zaferi yaşattığı için.Çok uzun sürmedi,Aşık Maşuğuna kavuştu ve üç ay sürdü.

Değerli Kardeşlerim üç aydır bu günün özlemiyle yanıp tutuşuyorduk ve demiştik ki “İlk Günkü Aşkla ”Allah’a hamdolsun o aşkın bereketine biz inanıyoruz. Bu Memleketi sahiplendiğine biz inanıyoruz. Kimse bu toprakları ve bu topraklarda yaşayanları hafife almasın. İstanbul 25 tane sahabeyi bağrında yatırıyor, Diyarbakır da onların Kürdistan dediği topraklarda Allah’ın Resulünün en kıymetli sahabelerini bağrında barındırıyor. Biz işte bugün milletimizin verdiği “o sesle “bu vatanı kimse bölemeyecek dedik. “Biz biriz ve beraberiz Sen Ben Yok Türkiye var “dedik.

Gaziosmanpaşa da bir İlk...

Pirdal, Bir müjdeyi paylaşıyorum sizlerle Gaziosmanpaşa da ilk kez 175 bin kardeşimiz bize destek verdi.Yanınızdayız dedi.Ve ilk kez bir siyasi partiye %57.5 oranında desteğini bildirdi.

İstanbul da Gaziosmanpaşa oyunu sayısal ve oransal olarak  artırarak 1. Sıradaki ilçe olmuştur.

Yaşadığımız sevinç ve elde ettiğimiz zaferle,övünmeyeceğiz kibirlenmeyeceğiz rehavete kapılmayacağız İlk Günkü Aşkla,durmak yok yola devam diyoruz.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.


Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153