banner171

'Yüzde 49 oy alsınlar, tavuk beslerim' demişti

Muharrem İnce alay konusu oldu

'Yüzde 49 oy alsınlar, tavuk beslerim' demişti
 Muharrem İnce'nin seçimler öncesi 'AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti. Gider tavuk beslerim' sözleri alay konusu oldu.
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 2014 yılında katıldığı bir televizyon programında "AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti. Gider tavuk beslerim" ifadesini kullanmıştı.1 Kasım Seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 49 oy almasından sonra sosyal medyada bu sözler yeniden gündeme taşındı. "AK Parti, yüzde 49 oy aldı, Muharrem İnce tavuk besleyecek mi?" sorusu yoğun bir şekilde gündeme gelerek hatırlatılmaya başlandı.

''YÜZDE 49 OY ALSIN TAVUK BESLERİM''

Muharrem İnce, 30 Mart Seçimleri öncesinde katıldığı televizyon programında "AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti bırakıtım, başka ne yapacağım ki? Giderim kitap okurum, tavuk beslerim köyde" demişti.

İnce'nin AK Parti'nin yüzde 49 almasını hayal olarak gördüğü açıklamaları 1 Kasım Seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 49 oy almasından sonra sosyal medyada yeniden gündem oldu. Kullanıcılar Muharrem İnce'ye 'Siyaseti bırakıp tavuk besleyecek misiniz?' sorusunu yöneltti. İnce, bu ifadeleri hakkında henüz yeni bir açıklama yapmadı.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153