banner171

Başkanlardan 23 Nisan mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı;

Başkanlardan 23 Nisan mesajı
Gaziosmanpaşa  Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 Başkan Usta; “23 Nisan, Türk milletinin işgallere, bölünmeye karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini almıştır. Bir millet ve devlet olarak yeniden tarih sahnesine çıkma yolunda önemli kararlar alan, en önemlisi de millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 94 yaşında. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Bu vesileyle geleceğin  Türkiye’sini emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

                                          Hasan Tahsin Usta/Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı 

Sultangazi Belediy Başkanı Cahit Altunay'ın 23 Nisan Mesaji
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır.  Bu bayramda, bütün insanlığa barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısı yükselmektedir.  Bu çağrıda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün güçlü sesi vardır. İnanıyorum ki, bütün çocuklarımız bu çağrıdaki ruh ve şuurla geleceğin müreffeh Türkiye'sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlığın ve milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının huzur ve barış içinde yaşamasını temenni ediyorum.
 
                                                                     Cahit ALTUNAY / Sultangazi Belediye Başkanı





Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal'ın 23 Nisan Mesaji;
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

                                                                              AV. ŞAHİN PİRDAL
                                                      AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA İLÇE BAŞKANI
                                                                                                                          

Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Kaya;Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 94 Kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı...

Bugün meclisimizin açılışının 94. Yılını ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini ve gururunu yaşıyoruz. 23 Nisan’ın taşıdığı değere ve anlamlara sahip çıkmalı ve meclisimizi kuranların ülküleri için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. 
Bu bağlamda Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 94. Yıl dönümünü ve çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.
 
                                     Erkan Kaya/Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı



Bilal AY’ın 23 Nisan Mesajı
Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal AY, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Yeniden Büyük Türkiye ve Adil bir dünya temennisinde bulunan AY, "Geleceği bugünün çocukları inşa edecektir. Geleceğimizi teminat altına almak istiyorsak,  bize düşen görev olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayacak ekonomik ve sosyal ortamı sağlamalıyız. Bunun ilk ve en önemli şartı da önce ahlak ve maneviyat düsturuyla donatılmış bir eğitim sistemini kurmaktır" dedi.

Tarihimizin destansı zaferlerle dolu olduğunu ve İstiklal savaşının bu zaferlerin en son ve en anlamlılarından biri olduğunu hatırlatan AY; "Bu millet İstiklal savaşında hiçbir vesayet ve esarete boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya haykırmıştır. Bütün imkansızlıklara rağmen ecdadımızın ortaya koyduğu azim, fedakarlık ve kararlılık bugün hala hafızalarda tazeliğini korumaktadır" değerlendirmesinde bulundu.

23 Nisan'ın dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olduğunu vurgulayan Bilal AY şu ifadelere yer verdi: "23 Nisan 1920'de büyük fedakarlıklarla kurulan ve milli mücadelenin öncüsü olan TBMM, milletin bağımsızlık konusundaki sarsılmaz iradesinin bir yansımasıdır. Bu vatan bize bir miras değil ecdadımızın canları pahasına bıraktığı kutsal bir emanettir. Bize düşen sorumluluk bu emaneti en güzel şekilde gelecek nesillere bırakmaktır. Bu yüzden kısır çekişmeleri, içi boş kavgaları bir kenara bırakıp, elbirliği ile Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya'yı kuracak kararlılığı ortaya koymalıyız. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük miras mutlu, huzurlu, müreffeh bir ülke, batıya uyduluk değil, mazlumlara öncülük yapacak bir Türkiye olmalıdır. Bu temenni ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum."  dedi.


Sadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal Ay

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153