banner171

Donald Trump'dan 'sığınmacı çocuklar' çıkışı

Donald Trump'dan 'sığınmacı çocuklar' çıkışı

Donald Trump'dan 'sığınmacı çocuklar' çıkışı
 

Donald Trump, ABD'de eğitim görmek isteyen sığınmacı çocukları geri çevirmek için gönüllü oldu...

New Hampshire'deki önseçim öncesinde Salem'de küçük bir etkinlikte konuşan ABD başkan aday adayı işadamı Donald Trump, ABD'de eğitim görmek isteyen sığınmacı çocuklarla iligli bir açıklama yaptı.

ÇOCUKLARIN YÜZÜNE BAKIP BURADA OKULA GİDEMEZSİNİZ DİYEBİLİR Mİ?

Dinleyicilerden birisi Trump'ın da bir evinin olduğu Greenwich'te yaşadığını ve Suriyeli sığınmacıların buraya yerleştirilmesinin planlandığını belirterek, “Beş yaşındaki, sekiz yaşındaki, 10 yaşındaki bu çocukların yüzlerine bakıp, onlara ‘Burada okula gidemezsiniz' diyebilir misiniz?” diye sordu.

"IŞİD'Cİ Mİ, TRUVA ATI MI BİLEMİYORUZ"

Soru karşısında hiç tereddüt etmeden “Onların yüzlerine bakar ve ‘Gidemezsiniz' derim” yanıtını veren Trump, izleyiciden de alkış aldı.

Konuşmasını, “Bak, bu çocukların ailelerinin nereden geldiğini bilmiyoruz. Aileleri her zaman onlarla birlikte olmalı, bu çok önemli ama ailelerinin nereden geldiğini bilmiyoruz, hiçbir evrakları yok” sözleriyle sürdüren Trump, bu ailelerin IŞİD'ci ya da IŞİD bağlantılı olabileceğini savundu. Trump, “Truva atı da olabilirler. Eğer bu insanlardan yüzde 2'si kötüyse sorun inanılmaz boyutlarda” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153