banner171

Akdoğan: Türkiye ne zaman ayağa kalksa...

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, 'Türkiye ne zaman ayağa kalksa, koşmaya başlasa, birileri paçasından tutup aşağı çekmeye çalışıyor' dedi.

Akdoğan: Türkiye ne zaman ayağa kalksa...
 Yalçın Akdoğan, partisinin Gölbaşı İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatının genel seçimlerde, ardından yerel seçimlerde coşkuyla çalıştığını ve belediyeyi AK Parti'ye tekrar kazandırdığını belirtti.
Bununla işin bitmediğini, başarı grafiği yükseltilerek yola devam edilmesi gerektiğini kaydeden Akdoğan, bunun için de teşkilat ve belediye uyumunun çok önemli olduğunu anlattı. Genelde, kaybettikleri belediyeleri tekrar almanın kolay olmadığını ifade eden Akdoğan, ancak partisinin Gölbaşı teşkilatının çok özverili çalıştığını, inandığını ve sonuçta partisinin belediyeyi kazandığını söyledi.

Siyasetin mücadele ve fedakarlık işi olduğunu vurgulayan Akdoğan, siyaset için millete hizmet davasına gönül vermek, inanmak, dertlenmek gerektiğini dile getirdi. Akdoğan, şöyle devam etti:

"İşte bu yolun yolcuları olarak bizler, her birimiz, AK Parti davasının, bu büyük siyasi hareketin neferleri, omuz omuza, bu mücadeleyi veriyoruz. 13 yıldır çok büyük zorluklar karşımıza çıktı. Sadece millete hizmet etmenin zorluğu değil, yatırım yapmanın, hizmet götürmenin zorluğu değil, büyük sıkıntılar önümüze çıktı. Birçok hükümetlerin onlarca yıldır başına gelemeyen, gelmeyecek olan zorluklar bir dönemde AK Parti'nin, hepsi birden toptan AK Parti'nin karşısına çıktı. Çetelerle, mafyayla, karanlık odaklarla, vesayetçi odaklarla mücadele ettik. Hem millete hizmet götürmenin çabası içindeydik, hem de karanlık odaklarla mücadele etmenin. Hem yerli, hem yabancı; hem lokal, hem küresel, bütün bu oyunları boza boza AK Parti bir yere kadar geldi. Bundan sonra da AK Parti camiasının neferi olarak, bu hizmete gönül vermiş insanlar olarak, yeni Türkiye'yi hep beraber inşa etmek durumundayız." 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 01:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153