banner171

ŞAMPİYON GAZİOSMANPAŞASPOR’A MORAL GECESİ…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol Gaziosmanpaşaspor’un 1.Lige yükselmesi için gerekli her türlü desteklerinin süreceğini belirtti.

ŞAMPİYON GAZİOSMANPAŞASPOR’A MORAL GECESİ…

2. Lige çıkan Gaziosmanpaşaspor’un moral gecesi görkemli bir törenle gerçekleşti. GOPARK’ta düzenlenen geceye Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ile şampiyon kulübün yöneticileri, futbolcuları, taraftarları ve çok sayıda Gaziosmanpaşalı katıldı. Gaziosmanpaşalı işadamlarının da ilgi gösterdiği kutlamada Dr. Erhan Erol’a şampiyonluk yolunda gösterdiği büyük destek nedeniyle coşkulu tezahüratlar yapıldı. Gece boyunca ses ve ışık gösterileriyle ilçe bayram yerine dönüşürken, şampiyon takım futbolcusu, yöneticisi ve taraftarlarıyla birlik ve beraberlik görüntüleri sergiledi.

Dr. Erhan Erol Gaziosmanpaşaspor’un 1. Lige yükselmesi için gerekli her türlü desteklerinin süreceğini belirtti.  Kulüp Başkanı Mehmet Öztürk’te şampiyonlukta tüm ilçenin payı olduğunu belirterek, yaptığı destek ve katkılardan dolayı Dr. Erhan Erol’a teşekkür etti.   






Gaziosmanpaşaspor Şampiyonluğu Gopark tesislerindeki yemekte  kutladı.Kutlama yemeğine Gaziosmanpaşa'nın önde gelen iş adamları ve Gaziosmanpaş spor yöneticiler katıldı.






Yemekten sonra Belediye önündeki parkta , Gaziosmanpaşaspor taraftarları ile görüşen Erhan Erol , 2.ligde'de Gaziosmanpaşa'nın hak ettiği yerde olması için çabalıyacaklarını söyledi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153