banner171

Tuncay Özkan: Fethullahçılardan da oy isterim

Tuncay Özkan: Fethullahçılardan da oy isterim

Tuncay Özkan: Fethullahçılardan da oy isterim
 Tuncay Özkan, CHP'deki hiç kimsenin Fethullah Gülen örgütüyle bir ilişkisi olmadığını, ancak Fethullahçılardan da oy istediklerini belirtti.
CHP İzmir İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Özkan, CHP'nin içinde Fethullah Gülen destekçilerinin olduğuna ilişkin yöneltilen soruya şöyle yanıt verdi:

BEN GİDİP FETHULLAHÇIYIM DİYENDEN OY İSTERİM

"Bunu söyleyen her arkadaşıma ispatlaması gerektiğini ifade ederim. Ben gidip Fethullahçıyım diyenden oy isterim. Ama bizim Fethullahçılıkla yan yana gelmemiz mümkün değil, CHP'den hiç kimsenin. Biz her türlü paralel örgütlenmeye, her tür Fethullah Gülen benzeri yapıya karşıyız. Ama vatandaşlarımız diyor ki ‘Ben Fethullah Gülen'i seviyorum.' Ona da ‘Türkiye'nin yaşanabilmesi için tek alternatif CHP'dir ‘gel oyunu ver' diyoruz"



GÜLEN'E YILAN DEMİŞTİ

Diğer yandan Tuncay Özkan, 8 yıl önce yaptığı bir mitinginde "Fethullah yılanının Türkiye'yi dışarıdan bölme girişimlerine izin verecek misiniz" demişti.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 23:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153