banner171

Turabi canlı yayında cüzdanındaki paraları gösterdi

Katıldığı bir programda cebinden 45 TL çıkan Turabi, 'Anne ve babamdan bayram harçlığı aldım, işte cebimdeki tüm para bu' dedi.

Turabi canlı yayında cüzdanındaki paraları gösterdi
 Survivor'ın geçen sezonki şampiyonu Turabi Çamkıran, Kanaltürk'teki "2. Sayfa" programına katıldı.
CEBİNDEN 45 TL ÇIKTI

Yarışmadan kazandığı 500 bin lirayı henüz almadığını söyleyen Turabi, canlı yayında cüzdanındaki paraları gösterdi. Cebinden 45 TL çıkan Turabi, "Anne ve babamdan bayram harçlığı aldım, işte cebimdeki tüm para bu" dedi.

"DANSI BIRAKTIM"

Yarışmada dansçı kimliğini de öne çıkaran Turabi, "Dansı artık meslek olarak yapmayacağım, bıraktım" dedi. Survivor şampiyonu Turabi daha önce de Kanaltürk ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olmuştu.

BABASININ BORÇLARINI KAPATACAK

Programın sunucuları Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı, Turabi'ye kazandığı büyük ödülle ne yapacağını sordu. Survivor'dan 500 bin lira kazanan Turabi o parayı babasına vereceğini açıkladı. Babasının banka borçları olduğunu söyleyen Turabi o parayla babasının borçları kapatmasını istedi.

ARABASINI ANNESİNE HEDİYE ETMİŞTİ

Turabi, Survivor yarışmasından kazandığı arabayı da annesine hediye etmişti. Turabi bundan sonra dans ve kafes dövüşünü hobi olarak yapacağını açıkladı ve "Artık dizilerde oyunculuk yapmak istiyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153