banner171

Davutoğlu: Ambulanslar gönderildi ama ateş açtılar

Davutoğlu: Ambulanslar gönderildi ama ateş açtılar

Davutoğlu: Ambulanslar gönderildi ama ateş açtılar
 

Başbakan Davutoğlu, AK Parti il başkanları toplantısında Cizre'de bir bodrumda bekleyen yaralılara ambulans gönderilmedi iddiasıyla ilgili 'Ambulanslar gönderildi ambulanslara ateş açtılar.' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cizre'de bir bodrumda bekleyen yaralılara ambulans gönderilmedi iddialarına sert tepki gösterdi ve "Ambulanslar gönderildi ambulanslara ateş açtılar." dedi.

"AMBULANSLARA ROKETLE SALDIRI YAPTILAR"

Cizre'de sözü edilen yaralılarla ilgili olarak takipçisi olduk, gece yarasına kadar takip ettik. Her türlü çalışmayı yürüttük. Bu olayda sözü edilen bölgede görevlilerimize ateş açıyorlar. Cizre'de ambulanslara ateş açılması sonrası mümkün olmadı ulaşmak. Şırnak Valiliği 10 ambulans ve 30 personel gönderdi, bölgeye yaklaştı ama gelen kimse olmadı. Ya ambulanslar gitsin o binadan alsın, ya da bina kim varsa ambulansa gelsinler. Ambulanslara roketlerle saldırı yapıldı. Bir takım iftiralarla Türkiye'yi lekelemeye çalışanlara sesleniyorum; nerede bu yaralılar? Kim olursa olsun yaralı olduğu anda ona ulaşmaya çalışıyoruz.

BELKİ DE HİÇ YARALI YOK

Sabah 07.21 ile 15.30 arasında tüm önlemler alınmasına rağmen yaralıların tahliyesi için hiçbir gerekçe olmamasına rağmen yaralılar çıkmadılar. Belki de orada hiç yaralı yok. PKK, DEAŞ ve DHKP-C aynı anda Türkiye'ye karşı harekete geçirildiler. Bu 3 terör örgütüyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Yaralılardan hiçbir ses seda çıkmadı. 10 ambulans, 30 görevli, helikopter ambulans görevlendirildi. Örgütün siyasi uzantısı olan parti Meclis'te bunları dile getiriyor, al işte biz bunların hepsini yaptık.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153