banner171

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Suriye yanıtı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Amasya'da konuştu.

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Suriye yanıtı
 7 Haziran seçimlerine 18 gün kalmışken partiler miting yarışlarına devam ediyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu da miting progrmaını Amasya'da sürdürdü.
Burada bir konuşma gerçekleştiren Davutoğlu muhalefet partilerini ve seçim süresindeki vaatler ile söylemlerini eleştirdi.

Davutoğlu, Kılıçdaorğlu'nun bugün açıkladığı Mega Projesini de eleştirmeyi ihmal etmedi.

BAHÇELİ'YE YANIT

"Geçen hafta Bahçeli buraya gelmiş, benim ve partim adına ağır hakaretlerde bulunmuş. Bunların edepten nasibi yok. Edep Yahu! Edep Yahu. 99 seçimleri bir muhterem hanımefendi MHP'den milletvekili seçildi, başörtüsüyle. Talimat geldi 'Başını açsın' diye Bahçeli'ye. Bahçeli, o aziz Türk kadının başını açıp Meclis'e gönderdi. Kendi milletvekilinin onurunu korumaktan aciz olup talimatla baş açan, şereften bahsedebilir mi? Bahçeli daha kendi vekilinin şerefini koruyamıyor. Kimseye bizim şerefimizi sorgulatmayız."

KILIÇDAROĞL'NUN MEGA PROJESİ

"Kılıçdaroğlu'nun yüzyılın projesi dediği şey çıka çıka bizim stratejik derinlik kitabının arka sayfasındaki merkez ülke tabiri çıktı.Biz bunu dediğimizde 'Osmanlıcı' diye bizimle alay edenler birden Türkiye'nin coğrafyasını keşfettiler. Bre gafiller, siz o coğrafya kitabını açmadan, biz o kitabı yazmıştık, yazmış."

KILIÇDAROĞLU'NUN SURİYE SÖZLERİ

"Suriye'de 300 bin insan öldü. 5 milyon insan başka yerlere sığındı. Diyor ki Suriye ile niye aramız açıldı. Bre Gafil! O arkadaşın 300 bin insan öldürdü. Suriyelileri zalim Esed'e geri verecekmiş. Biz mazlumları zalime vermeyiz."

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 01:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153