banner171

Soylu'dan Baykal'a: Diyanet'e de gitmen lazım!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP milletvekili Baykal ile yaşadığı kaset tartışmasıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Soylu'dan Baykal'a: Diyanet'e de gitmen lazım!
 İçişleri Bakanı Soylu, CHP milletvekili Baykal ile yaşadığı kaset tartışmasına dair "Bana diyor ki: 'Gereğini yerine getirirsin'. Biz gereğini yerine getirdik. Ama dedim ki 'Sadece İçişleri Bakanlığı'na gitmen yetmez, Trabzon'daki açıklamandan sonra gördüm ki bir de senin Diyanet İşleri Başkanlığı'na gitmen lazım" ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu akşam Güngören Erdem Beyazit Kültür Merkezi'nde Güngören Trabzonlular Derneği etkinliğinde konuştu.

DİYANET İŞLERİNE DE GİTMEN LAZIM

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile arasında yaşanan kaset tartışmalarına değinen  Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Baykal'a bir cevap verdim, ona 'sana ne (CHP lideri Kemal) Kılıçdaroğlu'ndan, ikiniz gelin, bak, bu kaset kumpası nasıl hazırlanmış' dedim. Bana diyor ki; 'Gereğini yerine getirirsin'. Biz gereğini yerine getirdik, mahkemede, bütün bilgileriyle belgeleriyle verdik. Ama dedim ki, 'sadece İçişleri Bakanlığına gitmen yetmez, Trabzon'daki açıklamandan sonra gördüm ki bir de senin Diyanet İşleri Başkanlığı'na gitmen lazım."

BAYKAL'IN 'PEYGAMBER' SÖZLERİ

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Trabzon'daki konuşmasında "Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın" sözlerini sarf etmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Baykal, "Trabzon'da peygamber dedik. Küçük harfle yazılan peygamber. Herhangi bir peygamber değil" demişti.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153