banner171

Beşiktaş yara aldı! Büyük şok

Beşiktaş yara aldı! Büyük şok

Beşiktaş yara aldı! Büyük şok
 120 dakikalık Liverpool zaferiyle Ankara'ya giden Beşiktaş ummadığı bir kayıp yaşadı.. Düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Balıkesirspor karşısında iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ezeli rakiplerinin karşılaşacağı hafta öncesi yara aldı....

Siyah-beyazlılar, Demba Ba'nın 35'te penaltıdan attığı golle öne geçti. Zec, 50'de beraberliği sağladı. Opare, 3 dakika sonra cevap verdi; Beşiktaş tekrar öne geçti. Maçta son sözü Vargas söyledi. Venezuelalı golcü penaltıdan attığı golle skoru ilan etti: 2-2.  

Avrupa Ligi'nde Liverpool'u eleyen Beşiktaş, ligde üst üste 2. maçında da puan kaybetti. Öte yandan Beşiktaş'ta Pedro Franco 90+2'de kırmızı kart görerek Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla puanını 48'e yükselten Beşiktaş, lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Balıkesirspor ise puanını 14'e yükseltti ve son sıradaki yeri değişmedi.  

Beşiktaş - Balıkesirspor   

DEMBA BA ÖNE GEÇİRDİ

Liverpool zaferi sonrası Balıkesirspor maçıyla lige dönen Beşiktaş, derbi haftası öncesi çok kritik bir kayıp yaşadı. Maça çok hızlı başlayan Kartal, aradığı golü bulmak için 35 dakika bekledi. Balıkesir savunmasının elle kestiği topta penaltı kazanan siyah beyazlılar, Demba Ba'nın klas penaltı golüyle 1-0 öne geçti.

ZEC EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Devre bu skorla geçilirken, 2. yarının ilk atağında golü bulan Balıkesirspor, 50. dakikada Ermin Zec'le eşitliği yakaladı. Ancak Kartal'ın cevabı çok çabuk geldi.

OPARE YENİDEN ÖNE GEÇİRDİ

53. dakikada soldan hızla ceza sahasına giren Daniel Opare, topu iğne deliğinden geçirdi ve Beşiktaş yeniden öne geçti.

VARGAS SKORU BELİRLEDİ

Skor üstünlüğünü koruyamayan Kartal, 83. dakikada Vargas'ın penaltıdan attığı golle 2 puanı Ankara'da bıraktı: 2-2.

Bu arada 90+2'de Sercan Yıldırım'ı gole giderken düşüren Pedro Franco, kırmızı kart gördü. Bir dakika sonra Vargas'ın harika frikiği direkten dönünce Bal-Kes galibiyeti kaçırdı.

Bu sonuçla 48 puana yükselen Beşiktaş, lider G.Saray'la arasındaki puan farkının 3'e çıkmasına engel olamadı. Balıkesirspor ise 14 puana yükseldi. 

Beşiktaş: 2 - Balıkesirspor: 2

Stat: Osmanlı

Hakemler: Halis Özkahya, Serkan Ok, Mehmet Cem Satman

Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Franco, Ersan Gülüm, Opare, Hutchinson, Veli Kavlak, Gökhan Töre, Sosa, Olcay Şahan, Demba Ba

Balıkesirspor: Vukovic, Uğur Akdemir, Hasan Hatipoğlu, Glumac, Berkan Emir, Aykut Çeviker, Gomes, Sercan Yıldırım, Eray Ataseven, Zec, Gökhan Ünal

Goller: Dk. 35 Demba Ba (penaltıdan), Dk. 53 Opare (Beşiktaş), Dk. 50 Zec, Dk. 83 Vargas (penaltıdan) (Balıkesirspor)

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 00:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153