banner171

Eyüp’teki İSKİ Çalışmaları Masaya Yatırıldı…

Eyüp ilçe sınırları içerisinde yapılan İSKİ çalışmaları düzenlenen bir toplantıda masaya yatırıldı.

Eyüp’teki İSKİ Çalışmaları Masaya Yatırıldı…
Eyüp İSKİ  Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen Koordinasyon Toplantısı’na, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, Belediye Fenişleri Müdürü Muhammet Çakır, İSKİ Şube Müdürü Abdüsselam Altunkaynak  ve diğer İSKİ yetkilileri katıldı. 
İSKİ Şube Müdürü Altunkaynak ve İSKİ bölge şefleri, ilçede yapılan çalışmalar sırasında desteklerini esirgemeyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve diğer çalışanlara teşekkür etti. İSKİ yetkilileri ayrıca ilçede gerçekleştirilen çalışmaları ve yeni projeleri içeren bir sunum da yaptılar. 

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da toplantıda yaptığı konuşmada, “Eyüplü vatandaşlarımız, İSKİ ile ilgili istek ve şikayetlerini bizim Beyaz Masa birimimize iletiyorlar. Biz de İSKİ şubemize ulaştırıyoruz. Bölgemizde altyapı ve temiz su atık çalışmaları devam ediyor. Mahalle ve sokak aralarında sorunlar oldukça azaldı. Özellikle İSKİ’nin gerçekleştirdiği 3600 mm. çapında  atık su ve arıtma tesisinin ilçemiz sınırlarındaki tüm bağlantıları tamamlandı.  Eyüp’teki bu hatların Yenikapı’daki merkeze bağlanması çalışması çok büyük bir başarı, ben Eyüp  halkı adına emeği geçen herkese ve tüm İSKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 18:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Aydın
Ahmet Aydın - 9 yıl Önce

yeni atanan müdür bey aktif ve başarılı, tüm iski ekibini kutluyorum.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153