banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR’DA ERDOĞAN ÖZALP’IN ÖZVERİSİ YETMEDİ.

Gaziosmanpaşaspor’da bu sezon 3.Teknik Direktör olarak takımın başına Getirilen deneyimli teknik adam Erdoğan Özalp, futbola başladığı ve burada futbol hayatını noktaladığı kulübünün küme düşmesinin üzüntüsünü yaşıyor.

GAZİOSMANPAŞASPOR’DA ERDOĞAN ÖZALP’IN ÖZVERİSİ YETMEDİ.

Oynadığı 21 maçta 4 beraberlik ve 2 galibiyetle 10 puanla ligde son sırada ligin 22. Haftasında Ahmet ve Hamza hocayla birlikte zor günlerde taşın altına elini koyan tecrübeli hoca takımın başında çıktığı 14 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 15 puan topladı.

Daha önce de 2. Lig ve 3. Ligde mücadele eden yeşil kırmızılı ekibi çalıştıran Özalp, Küçükçekmecespor, Zeytinburnuspor ve Çine Madranspor’da da görev yaptı. Alınana sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğinden sonra Gaziosmanpaşaspor da sorumluluk aldığını ifade eden Özalp,”Gaziosmanpaşaspor benim için yaşam tarzı.Görev aldığım günden beri buraya inanılmaz mesaiverdim.

Kümede kalma yolunda takım ruhunu yakaladık. İyi bir takım oluşturduk ancak zaman yetmedi.”dedi. Sezon başında doğru işler yapabilseydi takım kümede kalmayı başarıldı. Şeklinde konuşan Özalp,Gaziosmanpaşasporun ’un 3. Lig’den sezon başında yapılan hatalar, ilgisizlik ve yanlış transfer politikası nedeniyle düştüğünü söyledi.

Özalp “,Burada herkes bu hatayı yaptı ve takım düştü .Aslında biz ilçe olarak 3. Lig’in değerini bilemedik.şeklinde konuştu.

HABER :EROL EFTEKİN

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 19:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153