banner171

Başkan Altunay Ziyaretleri Sürdürüyor

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Başkan Altunay Ziyaretleri Sürdürüyor
  İstanbul Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret eden Başkan Altunay, yeni görevinde başarılar diledi. Sultangazi Habibler Cemevi Derneği ile sivil toplum kuruluşlarıyla da biraraya gelen Altunay, belediye çalışmalarıyla ilgili görüş ve değerlendirmelerde bulundu.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor. Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,  İstanbul Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti. Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Altunay, İstanbul’un gelişimi için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİYARETLERİ

Başkan Altunay, ilçede de bir dizi ziyaretler yaparak kamu ve sivil toplum kuruluşu yetkilileriyle biraraya geldi. Sultangazi Habibler Cemevi Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Altunay, Dernek Başkanı Orhan Satılmış ve dernek üyeleriyle görüştü. Başkan Altunay, burada Muharrem Ayı’nın önemine değindi. Muharrem ayının İslam alemi için anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Altunay, Hicri yılbaşının da herkes için hayırlı olmasını diledi.

Esentepe Mahallesi’nde sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelen Başkan Altunay, Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat aracılığıyla da mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Bu ziyaretlere Başkan Altunay ile birlikte katılan Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz da Sultangazi’nin gelişimi ve refahı için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153