banner171

Bir erkeğin aşık olduğunu nasıl anlarsınız?

İşte bir erkeğin aşık olduğunda yaşadığı 11 duygusal an!

Bir erkeğin aşık olduğunu nasıl anlarsınız?
Belki duygularını göstermek için doğru kişi değiller! Ama erkekler aşık olduklarında o kadar farklı oluyorlar ki… Aynı kadınlar gibi heyecanlanıyorlar aslında… Siz mesaj attığınızda kalp atışı hızlanıyor, sözcükler ağzında dolanıyor. İşte bir erkeklerin yaşadıkları: 

​İlk buluşmada heyecanını gizler… 

Çok akıllı, güzel ve komik bir kız tam karşısında oturuyor. İşte o an aslında çığlık çığlığa koşup, sevincini haykırmak istiyor. “Öncekilerden çok farklı ve çok da güzel!” Ama o görünürde ne yapıyor, sakin ve “cool” davranıyor.

​Mesaj gelince gülümsemeden duramaz…

Gelenler kutusunda adınızı gördüğü an aslında kalp atışları hızlanır. Tabii bunu asla ama asla hiç bir zaman kimseye itiraf etmez. 

​Saatlerce telefonda konuşabilir

Bir erkek size sarhoş olmadığında da arıyor ve 30 dakikadan fazla konuşuyorsa bunun bir tek anlamı sizden gerçekten hoşlanıyor! Sizin sesini dinlerken, aslında o sırada geleceğinizi bile hayal ediyor olabilir. Ailesiyle tanıştırma anı, evlenme teklifi ettiği günü… Çok tanıdık geldi değil mi? Bir de kızlara hayalperest derler… 

​Özel olmak ister

Eğer bir erkek sizden gerçekten hoşlanıyorsa elinizden tutup size her yere götürmek ister. “Erkek arkadaşınız” olmak, hayatınızda bir anlam kazanmak için çaktırmadan çabalar… Bu sıfat ise aşık olduklarında o kadar hoşlarına gider ki… 

​Gelecek tarihe planlar yapar! 

Sizi bundan 9 ay sonra yapılacak olan arkadaşının düğününe çağırır. Neden? Çünkü sizinle 9 ay, 9 yıl belki de bir ömür birlikte olmak istiyor. Evet, inanması oldukça güç değil mi? Bir erkek bunları gerçekten düşünebiliyor mu?-Şoktayız!

​Hastayken nazlı bir bebek gibi olur!

Tek istediği şey ise; ilgi! O hastayken geldiniz evde yemek yaptınız, evi topladınız, çamaşırları yıkadınız… O sizi bunları yaparken izler aklından “Ne kadar iyi bir eş olur” düşüncesi geçer ama asla söylemez!

​Dünyayı bile kurtarabilirler!

Aşk bir erkeğe öyle bir özgüven verir ki, daha önce yapmadığı şeyleri yapma konusunda cesaret gelir. Daha da çok başarılı olur! Karşılığında tek istediği ise yanında olmanız! 

​Aşkını ilan etmek mi?

Karşısında o kadar güzel duruyorsunuz ki ağzına neredeyse o üç harf birleşip geliyor; AŞK. Ama biraz daha sabrediyor. Çünkü bir erkek asla “Seni seviyorum” cümlesini kuran ilk kişi olmak istemez.

​Çocuklarımız nasıl olur acaba?

Bu soruyu genelde biz kadınların ağzından duyabilirsiniz. Hatta bunu düşündüğümüz için bizle ne kadar dalga geçmişlerdir değil mi? Ama durum çok farklı… Erkekler sizi hayranlıkla izledikleri an asında ne kadar güzel, ne kadar sevimli çocukları olabileceğinin onun ise ne kadar karizmatik bir baba olacağını düşünür… Bir iki saniye sonra ise beyninde şimşekler çakar ve bunu düşündüğü için kendine bile inanamaz… 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 22:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153