banner171

Sultangazi'de Özel Eğitim Sınıfları Hizmete Açıldı

İsmetpaşa İlk ve Ortaokuluna hayırsever Mehmet Emin Yüce tarafından yaptırılan iki adet özel eğitim sınıfı hizmete açıldı.

Sultangazi'de Özel Eğitim Sınıfları Hizmete Açıldı
Açılış törenine katılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, eğitime yapılan desteklerin kutsal olduğunu belirterek “Eğitime destek sunmak yarınlarımızı aydınlatmaktır” dedi.  
İsmetpaşa İlk ve Ortaokulu’na hayırsever Mehmet Emin Yüce adlı vatandaş tarafından iki adet özel eğitim sınıfı yaptırıldı. Sınıfların açılış törenine Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Okul Müdürü Celal Burak, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşma yapan Kaymakam Ali Uslanmaz, hayırsever vatandaşa teşekkür ederek, eğitime yapılan katkıların önemli olduğunu söyledi. Eğitime yapılan desteklerin geleceği yön vereceğini kaydeden Uslanmaz, “Eğitime yapılan yatırımlar geleceğimizi aydınlatıyor. Özellikle engelli öğrencilerimize yönelik yapılan eğitim yatırımları oldukça önemli ve anlamlı” dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da konuşmasında eğitime yapılan destekleri kutsal olduğunu ifade etti. Sultangazi Belediyesi olarak eğitim ve sağlığın öncelikleri arasında yer aldığını kaydeden Başkan Altunay, şunları söyledi: 

“Eğitim ve sağlık her zaman destek sunduğumuz öncelikli kurumlarımızdır. Yarınlarımıza yapılan yatırımlar arasında en önemlisi ve en kutsalı eğitimdir. Eğitime destek sunmak yarınları aydınlatmaktır. Bir dönem içinde Sultangazi’ye 27 okul kazandırarak, eğitim kalitesinin arttırılması için çalıştık. Daha iyi bir Sultangazi hedefi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.”

Başkan Altunay,  hayırsever vatandaşı teşekkür ederek bu tür desteklerin artmasını istedi. Programda Kaymakam Uslanmaz, hayırsever Mehmet Emin Yüce’ye teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Altunay da İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir’e ilçede yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi sundu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153