banner171

Özgecan'ın katillerinden yeni ifadeler: Suçsuz yere yatıyorum

Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı vahşice öldüren Ahmet Suphi Altındöken'in cinayet ortağı babası 'Benim hiçbir suçum yok. Hiçbir şey görmedim. Suçsuz yere yatıyorum' dedi.

Özgecan'ın katillerinden yeni ifadeler: Suçsuz yere yatıyorum
 Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katil zanlılarının tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Cinayet zanlısı Ahmet Suphi A, "Adalet sizsiniz. Siz ne karar verirseniz boynum kıldan incedir" ifadesinde bulundu.
"Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan tutuklanan Ahmet Suphi A, Necmettin A. ile Fatih G'nin tutukluluk halinin devamı için soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı Tarsus Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu. Mahkemece ilgili talep, Adana'daki cezaevinde kalan Ahmet Suphi A, Gaziantep'deki cezaevinde bulunan baba Necmettin A. ile Osmaniye'deki cezaevinde kalan Fatih G'ye Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) kanalıyla okundu. 

'SUÇSUZ YERE YATIYORUM'

Savunmaları istenen cinayet zanlısı Ahmet Suphi A, "Adalet sizsiniz. Siz ne karar verirseniz boynum kıldan incedir" derken, Fatih G. ise "Adalet yerini bulsun" diye konuştu. Suçu olmadığını iddia eden baba Necmettin A. ise "Benim hiçbir suçum yok. Hiçbir şey görmedim. Suçsuz yere yatıyorum. Serbest bırakılmamı talep ediyorum" dedi.

Zanlıların dinlenmesinin ardından geçmişte verdikleri ifadelerde, delillerde ve adli tıp kurumu raporlarında kuvvetli suç şüphesinin anlaşılması ile suçun "katalog suçlardan" oluşu, suç nedeniyle toplumda oluşan infial ile tutuklama sebeplerinde bir değişiklik olmaması nedeniyle zanlıların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

ÖZGECAN’IN ELLERİ KATİL ZANLISININ BABASININ EVİDE BULUNDU

Cinayet sonrası katil zanlısının babası Necmettin Altındöken’in evinde yapılan aramada, kullanılmayan bir klozette, üzerine moloz dökülmüş halde Özgecan’ın elleri bulunmuştu.

Katil zanlısı Ahmet Suphi’nin de babası olan Necmetin Altındöken, ifadesinde, “Suphi’nin önce bileklerini mi, yoksa boğazını mı kestiğini hatırlamıyorum. Muhtemelen önce bileklerini kesmiş olması lazımdır” dedi. Bu arada, Necmettin Altındöken’in evinde yapılan aramada, kullanılmayan bir klozette, üzerine moloz dökülmüş halde Özgecan’ın elleri bulundu. 

Baba Altundöken “Benim evimin kapısı yoktur. Ellerin oraya nasıl geldiğini bilmiyorum. Ancak Suphi koymuş olabilir” dedi

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 22:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153