gphaber
2016-11-22 13:11:43

BU İŞLER BÖYLE GİTMEMELİ !

22 Kasım 2016, 13:11

Ülkem ülkem güzel ülkem ne oluyor , neler olacak bu gidişatın sonu. Kimler nasıl bir Türkiye öngörüyor bilemiyorum ama günlük yaşantı içerisinde konuştuğumuz , görüştüğümüz insanlar çok mutlu pembe tablo göremiyor ve beklemiyorlar.

Ekonomi , esnafın , işçinin ,emeklinin , memurun , öğrencinin , çiftçinin , öğrencinin , ev hanımının canını acıtıyor. Toplumun her kesimi borç batağına saplanmış. Kredi kartı borcu ,kredi borcu , ev sahibi borcu , dükkan sahibi borcu , üretici borcu , tedarikçi borcu , vergi borcu , yapılandırma borcu kısaca borç içerisinde yaşayıp gidiyoruz.

Terör , gün geçmiyor ki şehit haberleri alınmasın. Analar düşünceli gözü yaşlı kınalı kuzularını bekliyor. Hainler pusu da terör estirmek için akla hayale gelmeyecek planlar yapıyor. Para pul borcuna benzemez bu CAN larımız gidiyor. CAN larımız gidiyor.

Fetö yapılanması , ülke nin bütün kurumlarına yerleşmiş mi , sızmış mı bilmiyorum ama çok güçlü oldukları aşikar. Hele ki bu Fetö nün siyasi yapısı ortaya çıktığında ülkeyi kimlere teslim ederek oy verip vekil , bakan belki de ... neler yapmış olduğumuz göreceğiz. 

Ülke nin coğrafi yapısı sebebiyle insanlarımız buğday tenli olmasına rağmen , yaşanılan olaylar ve ekonomik yapı dolayısıyla yüzler karardı , esmer tenli olduk. Yüzler gülmez oldu , asık suratlı olduk. Endişelerimizden dolayı hastanelerin psikoloji klinikleri doldu taştı.
Ülke de huzur istiyoruz , güvence istiyoruz , iş istiyoruz , ekonomik istikrar istiyoruz , analar ağlamasın istiyoruz , yolsuzluğun olmamasını istiyoruz , yoksulluğun olmamasını istiyoruz , yasakların olmamasını istiyoruz , hepisinden fazla İLERİ DEMOKRASİ istiyoruz.

Ülkem ülkem güzel ülkem , sana bir el değsin ki tüm olumsuzluklar bitsin istiyoruz. Bunun da tatlı cadı gibi burun oynatamyla olmayacağını biliyoruz. Bunun ADALET ile olacağını , bunun YATIRIM ile olacağını , bunun EŞİT – HAKÇA bölülüşm İle olacağını , bunun EĞİTİM e yatırımla olacağını biliyoruz.
Güzel ülkemin kötü günlerinin geride kalması için hepimizin el vermesi gerektiğine inanıyorum. Rengi , dini , dili , ırkı , SİYASET i bir yana bırakarak barış , uzlaşı , Adaletli bir şekilde temizlik operasyonu istiyoruz.
Bu işler böyle gitmemeli ülekeme TEMİZ ELLER değmeli. Hz. Ömerin Adaleti değmeli , Hz. Mevla nın , Yunus Emre nin hoşgörüsü değmeli , Güzel AHLAK değmeli , Hz. Ali nin bilgisi değmeli , gücü değmeli ki Mustafa Kemal Atatürk ün CUMHURİYETİ ilelebet payidar olarak kalsın.
Güzel ülkemin güzel insanları şimdi cesaret zamanı , şimdi güç verme güçlü olma zamanı , bilgi birikimi paylaşarak örgütlenerek ülkemize katkı vermek zamanıdır.
Lütfen ülkemiz için , geleceğimiz olan çocuklarımız ,torunlarımız için ülkemizin belalardan kurtulması için birlik ve beraberlik içerisinde hainlere , teröre , yolsuzluğa ,yasaklara karşı bir bütün olalım ve avazımız çıktığı kadar haykıralım

BU İŞLER BÖYLE GİTMEMELİ ...
Ali Şen
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.