banner171

Arnavutköy Belediyesi Yol Yapım Çalışması Tam Gaz

Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; alt yapı, yol asfaltlama ve kaldırım taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi Yol Yapım Çalışması Tam Gaz


Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler; Mayıs, Temmuz ve Haziran aylarında 60 bin ton yol asfaltlama, 15 bin m² parke taşı döşeme ve 16 bin m bordür taşı döşenme çalışması yaptı.

Boğazköy, İstiklal, Anadolu, Mavigöl, Bolluca Merkez ve Yunus Emre mahallerinin alt yapı çalışması tamamlanıp üst yapı çalışmasına geçildi. 35 sokak ve 2 caddeye kaldırım taşı döşendi. Kaldırım taşı döşenen mahaller ise şöyle; Bolluca, Anadolu, Mavigöl, Yunus Emre ve Karlıbayır.

Arnavutköy Belediyesi Yol Yapım Çalışması Tam Gaz

Mayıs ayında; Taşoluk ek hizmet binası önü, Trabzonlular dernek önü  Temizlik İşleri Müdürlüğü ile 8 sokak ve 5 caddenin asfaltlaması tamamlanıp, 15 caddeye yama çalışması yapıldı.

Haziran Ayında 8 Cadde de 18 Sokak Asfaltlandı

Fen işlerine bağlı ekipler haziran ayında; Hadımköy Pazar yeri olmak üzere 8 cadde ve 18 sokağın yol asfaltlama çalışması ile 13 sokağın ve bir caddenin yama çalışmasını bittirdi.

3 Mahalle de 62 Sokak Asfaltlandı

Temmuz ayında ise; Nenehatun Mahallesinde 31, Anadolu Mahallesinde 25, Karlıbayır Mahallesinde 8 sokak asfaltlama çalışması ile 38 sokak ve 21 caddenin yama çalışması tamamlandı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153