banner171

Bayrampaşa Başkanı Kahraman aday oldu

2'nci lig takımlarından Bayrampaşa Spor Kulübü Başkanı Ali Karaman, Belediye başkan adayı oldu.

Bayrampaşa Başkanı Kahraman aday oldu
 Kahraman "5 yıl Yönetici ve Başkanlık Yaptım. Kulüp Başkanlığım sürecinde, 2012-2013 sezonunda mütevazi bir kadromuz olmasına ve düşmemeye oynayacağımız yönündeki genel kanaate rağmen, ekip ruhu ve fair play mantığı ile hareket edip, olağanüstü bir gayret ortaya koyarak takımımızın 2. Lig Play-off’a çıkmasını başarıyla sağladık. Sporun eğitimdeki önemini bilerek bu konuda geniş kitlelere yönelik projeler gerçekleştirmek istiyoruz."dedi.
İşte Bayrampaşa Spor Kulübü Başkanı Ali Karaman'ın açıklaması;

Değerli dostlar,

“Yaşadığımız çevre, içinde kendimizi bulacağımız, kendimiz olarak kalabileceğimiz, aynı zamanda diğer insanlarla, tabiatla, gökyüzüyle bütünleşebileceğimiz, yani bize hayat sunacak bir mekân olmalı. Var olmalı, var kalmalı, var kılmalı bu mekân.”

25 yıllık Bayrampaşalı olarak yaşanılan yer ile ilgili felsefem hep bu olagelmiştir ve bu düşüncenin ışığında uzun yıllar Bayrampaşa’da aktif görevlerde bulundum.  Bayrampaşa, kendi nüfusu dışında, mega kent İstanbul’un hemen hemen tüm ulaşım ağlarının kesiştiği noktada bulunması, çeşitli iş kollarının merkezlerini içinde barındırması, alt ve üst yapısıyla cezbedici özelliklere sahip olması dolayısıyla metropol içinde bir metropol olarak yükselmektedir.

Bayrampaşa Spor Kulübünde 5 yıl Yönetici ve Başkanlık Yaptım. Kulüp Başkanlığım sürecinde, 2012-2013 sezonunda mütevazi bir kadromuz olmasına ve düşmemeye oynayacağımız yönündeki genel kanaate rağmen, ekip ruhu ve fair play mantığı ile hareket edip, olağanüstü bir gayret ortaya koyarak takımımızın 2. Lig Play-off’a çıkmasını başarıyla sağladık. Sporun içerisinde olan birisi olarak, İnsan eğitimi ve sağlığında sporun ve özellikle de Futbolun büyük bir öneminin olduğuna inanıyorum. Ülkemizde,  Öğretim alanında büyük mesafeler alınmasına rağmen, Eğitim ve Gençlik konularında maalesef ciddi projeler üretilerek hayata geçirilememiştir. Sporun eğitimdeki önemini bilerek bu konuda geniş kitlelere yönelik projeler gerçekleştirmek istiyoruz. 
 Şimdi, yerel yönetimlerdeki 15 yıllık tecrübemi kadromun ufkuyla zenginleştirerek, “Her Şey Bayrampaşa İçin” sloganıyla, uluslararası standartlarda hizmet veren bir belediye olmak için sorumluluk alıp olağanüstü gayret ortaya koyacak ve birlikte başaracağız. Bunun için, geçmişten ışık alıp geleceği tasarlamaya ve Bayrampaşa’ya büyük hizmetler yapmaya talip oldum.

Geleceğe ortak yürüyüşümüz, Bayrampaşa’mızın gelişimine ve kalkınmasına doğru atılan adımlar olacaktır.

Hepinize sevgiyle paylaşılan yarınlar diliyorum…



hurriyet.com

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153