banner171

Bayrampaşa Belediyesi’nden Öğrencilere “akıllı” Defter

Bayrampaşa Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılında lise öğrencilerine farklı derslerini tek defterde toplayacağı akıllı defter hediye etti. 100 bin adet akıllı defterin dağıtımını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptı

Bayrampaşa Belediyesi’nden Öğrencilere “akıllı” Defter
 Bayrampaşa Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılında lise öğrencilerine farklı derslerini tek defterde toplayacağı akıllı defter hediye etti. 100 bin adet akıllı defterin dağıtımını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptı.
Bayrampaşa Belediyesi 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında lise öğrencilerine çok amaçlı kullanabilecekleri akıllı defterler hediye etti. 5 ayrı ders için kullanılabilecek olan akıllı defterleri Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner dağıttı. Sabit Büyükbayrak Lisesi’ndeki defter dağıtımında öğrenciler yeni defterlerini almanın heyecanını yaşadı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “5 adet defteri tek bir klasör haline getirdik. Toplam 100 bin adet. Lise 1!den lise sona kadar olan tüm öğrencilerimizin tamamına bugün dağıtıyoruz. Ortalama 70 milyar civarında bir rakam tutuyor. Ama bizim evlatlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Çok beğendiler. İnşallah bu hizmeti devam ettireceğiz. Geçen sene de vermiştik” dedi.
Defterlerini alan öğrenciler ise Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e teşekkür etti.



Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2013, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153