banner171

Sultangazi’de Otomobilleri parçalarken suçüstü yakalandılar

Sultangazi’de Otomobilleri parçalarken suçüstü yakalandılar. Sultangazi’deki bir tamirhanede çalıntı otomobilleri parçakladıkları öne sürülen 2 kişi suçüstü yakalandı.

Sultangazi’de Otomobilleri parçalarken suçüstü yakalandılar
Bu kişilere iş yerini kiralayan ve yardım ettikleri öne sürülen 3 kişi de gözaltına alındı. Şüphelilerin parçalara ayırdığı ve boş bir alanda birleştirilmeye çalışılan otomobiller ilginç bir görüntü oluşturdu.

Cebeci Mahallesi’ndeki bir depoda çalıntı araçların parçalandığı ihbarı üzerine harekete geçen polis depoyu takibe aldı. Deponun bir süre önce araç parçalarken oksijen makinesinin alev alması sonucu yaralanıp ölümden dönen Kamil M. (61) tarafından kullanıldığını belirleyen polis, iki otomobilin parçalanmaya başlanması üzerine harekete geçti. Suçüstü yakalanan Kamil M. ve yardımcısı Ahmet G. (56) gözaltına alındı. Bu kişilere depoyu kiralayan ve yardımcı olan 3 kişi de gözaltına alındı.,
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’nde sorgulaması yapılan Kamil M. ve Ahmet G.’nin çalıntı otomobil parçalama suçlarından poliste kaydı bulunan kişiler olduğu belirlendi. Şüphelilerin, piyasada bolca bulunan, çalınması kolay ve piyasaya kolayca sürülebilen düşük değerdeki araçları tercih ettikleri, 1 gecede parçalara ayırdıktan sonra çeşitli adreslerde bunların satışını gerçekleştirdikleri belirlendi. Şüphelilerin çalıştığı depoda 2 çalıntı araç ve 5 farklı araca ait olduğu tahmin parçalar ele geçirildi.
Şüphelilerin suçüstü yapıldığı depoya baskın ve parçalanan araçlar polis kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Parçalara ayrılan aracın tekrar bir araya getirilmiş hali ortaya ilginç görüntüler çıkarttı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. CİHAN

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2013, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153