banner171

Bayrampaşa TEM oto yolunda Kazaya bakmaya geldi ama...

TEM oto yolunda bir aracın maddi hasarlı kaza yapması üzerine olay yerine gelen trafik polisine araba çarptı.

Bayrampaşa TEM oto yolunda Kazaya bakmaya geldi ama...
Bayrampaşa TEM oto yolunda bir aracın maddi hasarlı kaza yapması üzerine olay yerine gelen trafik polisine arkadan gelen bir araç çarptı.

Çarpmanın etkisiyle bariyerlerin arka kısmındaki çimlerin üzerine düşen trafik polisi Seyhan Aslanergün yaralandı. Mesai arkadaşlarının çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan trafik polisinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Bayrampaşa'dan otogar istikametine doğru seyir halinde olan bir araç maddi hasarlı kaza yaptı. Kaza hakkında işlem yapmak için olay yerine gelen trafik polisi Seyhan Aslanergün, yol güzergahına duba bırakmak için araçtan indi. Bu sırada 34 BA 4728 plakalı aracın sürücüsü, iddiaya göre hatalı sollama yaparak trafik polisi Aslanergün'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki bariyerlerin arka kısmına düşen Aslanergün yaralandı. Aslanergün, mesai arkadaşlarının olay yerine çağırdığı ambulansla İstanbul Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Trafik polisine çarpan sürücü gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aslanergün'ün mesai arkadaşı olan trafik polisi, "Kaza vardı, kazaya geldik. Bu sırada biz kazaya uğradık" dedi. Aslanergün'ün mesai arkadaşı olan trafik polisinin olayın şokunu üzerinden atamadığı görüldü. Kazayı anlatan bir görgü tanığı ise, "Maddi hasarlı kaza yapan araç yol kenarında duruyordu. Polis de olay yerine gelmişti. Bu sırada yoldaki araçların yavaşlatmaya çalışan trafik polisine siyah bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle de polis yolun dışına fırladı" şeklinde konuştu. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153