banner171

BAYRAMPAŞA'DA HER YAŞA HERKESE KÜLTÜR-SANAT

Bayrampaşa Belediyesi, yeni yılda da Bayrampaşalıları dopdolu kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturuyor. Ocak’ta başlayan kültür-sanat etkinliklerimiz, yeni merkezlerimizde ve farklı mekânlarda yıl boyunca devam edecek.

BAYRAMPAŞA'DA HER YAŞA HERKESE KÜLTÜR-SANAT
 Halktan gelen talepleri dikkate alan belediyemiz, kültür-sanat etkinliklerini bu talepler ekseninde, moral değerlerimize uygun olarak gerçekleştiriyor. Sıcakların azalıp soğukların kendini göstermeye başladığı bu aylarda, size sunduğumuz birbirinden renkli kültür programlarımız içinizi ısıtacak türden.
Bayrampaşa Belediyesi, kültür ve sanata yüklediği anlamı düzenlediği etkinliklerle hayata döküyor. Belediyemiz, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ocak ayında da tarihi yarımada gezileri, fotoğraf ve resim sergileri, çocuk ve yetişkin tiyatroları, kukla oyunları, stand-up gösterileri, farklı konu ve konuklarla seminerler ve konferanslar düzenliyor.

HER YAŞA HERKESE KÜLTÜR-SANAT

Çocuklarımızın, küçük yaşta, kendilerine uygun kültürel ve sanatsal faaliyetlerle buluşmasını isteyen belediyemiz bu doğrultuda eğiten, öğreten ve eğlendiren çocuk tiyatroları ve kukla gösterileri sergiliyor. Hayatın süsü, yaşamın filizleri olan sevgili yavrularımız için eğlenceli ve öğretici çocuk oyunları ve interaktif showlar her cumartesi ve pazar günleri devam ediyor.

5 Ocak Cumartesi “Ah Bir Büyük Olsam” isimli oyun, Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nda (YÇKS) çocuklar için sahnelenirken; 6 Ocak Pazar günü ise çocuklar sürpriz hediyeler eşliğinde, showlara interaktif katılarak yine aynı salonda yeteneklerini özgürce sergileyebilecekler.

Kültür-Sanat Etkinliklerimizde, çocuklara showlar ve tiyatro oyunları sunulurken, yetişkinler için  güncel konular ekseninde farklı konuklarla seminerler ve konferanslar, Tarihi Yarımada ve Panorama 1453 Tarih Müzesi Gezileri ve yetişkin tiyatroları tüm hızıyla yıl boyunca devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2013, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153